Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes kipróbálni a társkeresőket, vagy ne foglalkozzak vele, majd jön ha jönnie kell alapon?
Én kipróbáltam, 6 hete regisztráltam be komolyan az első társkeresőre. Azóta minden héten volt egy randim lányokkal, de kb. egyik leányzó sem generált bennem semmi érzést. De azért csinálom tovább.
Viszont nem érzem, hogy lenne olyan varázsa, mint a nem társkeresős ismerkedésnek. Nincs meg az, hogy baráti körben találkozol valakivel, elkezdtek beszélgetni, majd baráti körön kívül találkozni, stb. :)
Teljesen más, nekem a társkereső sokkal ridegebb :)
34F
igen, a #3as által említett rigedség valahogy elveszi az egész dolog romantikus varázsát... eleve futószalagszerűen jönnek a képek meg a leírások, abból szelektálsz hogy ki az aki érdekel, aztán beszélgetsz emberekkel, szelektálsz hogy ki az akivel érdemes lehet találkozni, aztán találkozol emberekkel, szelektálsz, hogy kivel lehet érdemes újra találkozni... az egész folyamat egyszerűen csak rideg, érzelemmentes és erőltetett, futószalagszerű... mintha csak árucikkek közt válogatnál, hogy melyik a megfelelő... valahogy számomra egyáltalán nem tetszett ez a társkeresési forma...
22/N
#3 vagyok :)
#4-el egyetértek. Én nem vagyok tökéletes kinézetű férfi, emiatt szándékosan szoktam olyan fotókat is kitenni társkeresőre, ahol kifejezetten szarul nézek ki :D
Ennek ellenére volt már legalább két olyan esetem, ahol az első személyes találkozás 0.1-edik másodpercében láttam a lányon az "Én nem ilyen lovat akartam" arckifejezést :)
Ez +1 a személyes ismerkedés javára.
Azt tanácsolom, hogy akárkivel akármilyen jól megy a személyes találkozás előtti beszélgetés, mindenképpen csak baráti találkozóként tekints az első alkalomra.
Így legalább nem jár kötelezettséggel, megismerhetsz egy értékes (?) embert, és még szórakoztató is tud lenni :)
Szerintem érdemes, mert akár még ossze is johet ott valami nagyon jó dolog.
En feltettem magam, tobb ferfivel leveleztem, egyik sem volt rideg levelezés. Kb 1 hétig levelezgettem, mert már az első ferfi, aki irt nekem, nagyon szimpi lett. Azota is egyutt vagyunk, es nem rosszabb semmivel a kapcsolat (sőt), mint a korabbi, nem tarskeresőben megismertekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!