Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan szakítottatok a szeretőtökkel?
Hosszas vívódás után úgy döntöttem, hogy véget vetek a viszonyomnak. A párommal átbeszéltük a kapcsolatunkat és a problémáinkat. Elmondtam neki, hogy viszonyom van, de véget vetek neki. Ő ezt elfogadta, szeretnénk teljesen rendbe hozni a kapcsolatunkat. A szeretőm iránt még vannak érzéseim, de nem tudnám őt a páromként elképzelni. Szakítottam vele, de így is keres. Nem zaklat, én pedig alig válaszolok, de nagyon sajnálom, hogy neki is fájdalmat okoztam. Hogy tudnám teljesen elengedni? Megmondtam neki többször is, hogy nem szeretnék vele többet beszélni. Letiltani nem akarom, mert nem ártott nekem semmit.
26N
A férjed a hibás hogy ezt eltűrte eddig is.
Ritka nagy balfék lehet szerencsétlen,gondolom vissza is szerelmesedtél bele gyorsan..:))
Utolsó!
Sajnos sosem lehet tudni az ilyesmit...
Te sem tudhatod, hogy a te párod (ha van) kit nyalt/falt, vagy fog nyalni/falni, 20 perccel korábban, mint ahogy hazaért...
Az is lehet, hogy 2 nap múlvan megismerkedik valakivel, akit nem fog tudni kiverni a fejéből...még az is lehet, hogy ő fog kezdeményezni...
Ja, hogy nem megcsalós típus?
Cicám...nem tűnt még fel? A valóságban senki sem az...;)
Figyi, nem mérvadó a véleményed! Te -állításod szerint- nem vagy ribizli...vagyis lövésed sincs arról, hogy mi, miért történik. Te pusztán csak teóriákat állítasz fel, és megmagyarázod magadnak, hogy ez ezért, meg azért történik.
Ezek viszont pusztán csak feltételezések. Nem tudod semmivel sem alátámasztani. Nincs valóságalapod.
Nem vagy jártas a témában, így üres okoskodás, amit mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!