Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők mi van, ha terhesek maradtok, megtartjátok, szoktatok erről beszélgetni a szeretőtökkel?
Nem nagyon tolonganak ugy latom a szeretok.A ferjem exnoje azt mondta,hogy a ferjem biztatta,ha jon a gyerek,had jojjon.
A ferjem meg azt,hogy a hata kozepere se kivant egy ujabb gyerek par hetes viszony utan,ket felnott gyerekunk melle.
A no beprobalkozott,h terhes,hogy szetugrasszon minket.A ferjem azt mondta,vetesse el ha igaz,de nem latott semmi bizonyitekot ra .Aztan a no mar az abortusz aranak felet is kerte volna.Vegul azt mondtahirtelen "elvetelt'...
Ennyit errol.
De akkor mit mondasz neki?
Hogy bocsika annyira kemeny volt a buli h azt se tudom ki az apad?
Vagy azt h apad elhagyott mikor picike voltal?
Egy gyerek lelkét nagyon megfogja viselni
Ha megtudta csinalni a pasi a gyereket a minimum h vallalja is,sztem!
Gondolkodj el minel elobb mit mondasz a gyereknek
Van apja es apa nelkul szar elni
En biztos buritanam a bilit neharagudj
azert letagadni a gyerekét h a masik csaladja nehogy megtudja
Milyen ember az ilyen?
Jah,egy gyava féreg...
Kerdezo,a teljes sztorit nem irtam le.
Lenyeg,kirugtam,valni akartam.De megis megbeszeltuk,hogy megprobaljuk ujra.A nonek elmondta.O nem tudta elfogadni .ezutan kezdett bosszuhadjaratba... Nem reszletezem.
Igen szet akart ugrasztani,mindent elkovetett..emelt fejjel tudomasul vehette volna,hogy vege,es elfogadhatta volna a dontest....
Aztan o is visszament a parjahoz.
Utana egy evvel mar neki szult egy 3. gyereket.
Ennyit errol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!