Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran beszéltek /írtok egymásnak a szeretőtökkel?
Minden nap beszélünk.
Ha ugy adódik,meg lehetőség is van,akkor kép is megy.
Olyan:)
30/f
1-es Szexrol nem beszelunk igazan, amolyan gondolatok megosztasa, nevetesek, nap eszmecsere a vilagrol stb.
Persze a szexrol is van szo de inkabb csak ezen a “mit vegyunk (sex toys) szinten. De szexcset mint olyan nincs, es mindennap elmondjuk egymasnak h “szeretlek”. Nincs elalvasa szivecske kuldes nelkul es husegesek vagyunk egymashoz.
30 asok mindketten
Mindennap többször beszélünk, tudunk egymásról ki mit csinál. Reggel ébredés után szivecske, jóreggelt, este lefekvéskor ugyanígy. Nem szexről beszélünk, ilyen soha nem is volt. Képküldés sem szextéma, ha van néha, az ha valami olyat látunk, olyan történik, hogy a másikkal meg akarjuk osztani.
Én független, ő nős, középkorúak vagyunk. Öt éve együtt. És igen, mi is hűségesek egymáshoz.
"es husegesek vagyunk egymashoz." Ez mekkora!
Meg a másik, hogy 5 éve hűségesek egymáshoz. Talán mindennap, a nap 24 órájában ott vagy bekkukantasz a szeretődhöz, hogy valóban nem feküdt e le az asszonnyal? :D
Valahogy mégis ti vagytok viccesek, nem én😊 méghogy csak d..gni akar, arra kapna bármilyen kötöttség, lebukás veszéj nélkül akárkit. Valamit nagyon félreértettél, én nem azt írtam, hogy beszélgetni szeretnék vele, hanem kijelentettem egy tényt. Beszélgetünk. Bármilyen hihetetlen. Mint egy normális párkapcsolatban. Beszélgetünk, főzünk, eszünk, filmezünk, sportolunk együtt.
Na az olyan feleségek, mint akik itt pontozgatnak, szoktak jó nagyot koppanni😁
Veszély...nem veszéj.
Szeretnél azert te is feleség lenni...gondolom.
Ha neked elég a másodhegedűs szerep,elégedj meg a morzsákkal,amit kapsz ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!