Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran írtok egymásnak vagy beszéltek a szeretővel?
1:
Nálam a szerető szó nem csak azt jelenti hogy valakivel összejárok titokban valaki más mellett.
Szerető: Egy ember, akivel nem vagyok együtt kapcsolatban, de rendszeresen összejárunk szexelni, jól megvagyunk, de még párkapcsolat keretein kívül.
Szeretőm az, ha mondjuk nincs senkim, de van egy lány akivel hetente egyszer-kétszer találkozunk főleg szexelni (akár együtt alvással is), viszont csak szexelni találkozunk és a találkozásokon kívül nem nagyon beszélünk egymással napi szinten. Ja és mehet vele az intimitás is, bújás, csókolózás, ölelkezés, simogatás. Ezért szerető.
Kérdező:
Mi hetente egyszer tudunk találkozni, de akkor ott alvásra és mondjuk együtt vagyunk 12-16 órát és szexelünk 3-5 alkalommal. Hétközben viszont szinte egyáltalán nem beszélünk egymással. Négy hónapja tart ez a dolog. Talán ha kétnaponta egy üzenetváltás van, vagy ilyesmi.
A szerető alatt én sem a párkapcsolatban élő páromat értem, valamiért nekem is a szexpartner, titkos szerető ugrik be.
Tehát: ez egyedi, tudok olyanról, és itt, az oldalon is olvashattunk ilyet, ahol szinte normál kapcsolati szinten működik a szeretői viszony, napi kapcsolatban vannak, közös programokkal. És van persze olyan páros is, akik kizárólag "célirányosan",beszélnek, váltanak üzenetet, pl. a randi időpontjára vonatkozóan.
Attól is függ,hogy ki milyen mentalitású, ki az, aki szabad, vagy párkapcsolatban él és emellett van egy titkos kapcsolata, ki mennyire kommunikatív.
Nekem azért az a véleményem,hogy a szeretői "státusz" is fontos, valahol egy bensőséges kötődés, tehát a szex mellett legyen meg az alapérdeklődés a másik iránt.
Én közel 4 éve vagyok együtt egy pasival, akinek felesége van. Nem vagyunk már tinik, közel az 50-hez, mind a hárman. Tehát nem áll fenn amit szoktak emlegetni, hogy fiatal pipi miatt lép félre a férj.
Én független vagyok, rég elváltam. Négy éve töretlen a szerelmünk, reggel üzivel kezdünk, csókot küldünk, sziveket, jó reggelt...este ugyanígy válunk el mielőtt elalszunk. Napközben is többször beszélünk, olyan nincs hogy napokig nem tudunk egymásról. Heti többször találkozunk, mikor hogy sikerül. Mondhatni igazi társként viselkedünk, többet tudok róla mint a felesége, mellettem áll mindenben, segít ahol tud. Ne pénzbeni segítségre gondoljatok, mert erről szó sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!