Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen gyakran írtok egymásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran írtok egymásnak vagy beszéltek a szeretővel?

Figyelt kérdés
Hetente, naponta? A viszony elején és később változik ezek gyakorisága?
2017. szept. 8. 11:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

#10 undoritó vagy!Igen te is meg a pasi is!Nem lenne Qrva nem lenne Qrafi sem!Mindig a nő dönt!

Nem tennéd szét a labad te meg a hasonlók,akkor ez a sok gerinctelen féreg pasi nem tudna meg..ni bennetek!Olvasom egy ideje a hozzaszolásokat mindenhol..es forogva gyomrom tőletek.Mintha büszkék lennétek rá.Na de mit lehet varni a jellemtelen emberektől.Persze hogy büszkék!Na megyek hányni!

2017. szept. 18. 07:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem a 10-es vagyok, sőt, még nős pasi szeretője se voltam, ezért nem is kellene beleszólnom ebbe a kérdésbe. Viszont véleményem az van...

Minden nő nem mond nemet, ha egy megteszi, a következő már nem fogja.

Annak általában oka van ha egy pasi (vagy nő) olyan félrelépős kapcsolatot keres ahol a szexen kívül érzelmi kapcsolat is szövődik.

A 10-es válaszoló nem ront bele a házasságba, elfogadja így ezt a helyzetet.

Persze, nem dicsőség kapcsolatban állóval félrelépni,de akár a férfi is dönthet amellett,hogy elválik, hiszen ha egy ilyen lelkizős kapcsolatra van szüksége a házassága vélhetőleg nem sokat ér.

Abban sem vagyok biztos,hogy ezek a félrelépések mindig titokban maradnak a másik fél előtt. Lehet,hogy megbeszélés tárgya és elfogadják mindketten ezt a helyzetet.

2017. szept. 18. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!