Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Amikor először estetek egymásnak a szeretőtökkel, mennyi időt bírtatok ki az első élvezésig és hány menet volt összben az első alkalommal?
Bár nem vagyok férfi, de azért leírom a saját élményemet, ami pont a mostani éjszaka volt..:)
Szóval lényeg a lényeg, hogy mivel én szeretem húzni a pasik agyát, ezért nálunk elég sokáig elhúzódott az, hogy betegye.. Inkább csak a simogatás, ujjazás volt eleinte.. De ezt tényleg nagyon sokáig elhúztam.. Aztán már én sem bírtam tovább, és akkor nekiálltunk normálisan a dolgoknak. Szóval a szex előtt se szopás, se nyalás nem volt, viszont mivel a partnerem igencsak aranyos volt, ő ráállt arra, hogy én elélvezzek, ami a szex utáni nyalás által következett be. Ő nem élvezett el, sőt az elsőn kívül lenyomtunk még egy menetet, ahol én már segítettem rajta a számmal is, de ő csak az ezutáni harmadiknál élvezett el, szóval elég sokáig bírta eleinte.. Aztán az ezek utáni 4.,5.és 6.menetnél (igen,összesen 6menet volt, meglátszik, nagyon ki voltam már éhezve..:D) már nem bírta olyan sokáig. Illetve pontosítok, mert a 4.menetnél nem élvezett el, ugyanis kényszerpihenőt kellett tartanunk.. De az utolsó 3menetnél már nem volt szopás, nyalás, csak zsuppsz bele a dolgok közepébe..
Életem egyik legjobb éjszakája volt.:)
Amikor négy év után végre először szexeltem, akkor el sem bírtam élvezni, pedig volt 4 menet is. Minden ment nagyon jól, nem felejtettem el a dolgokat, de elélvezni nem bírtam. Ami azért érdekes, mert mivel előtte négy évig nem volt szex, azt hittem 3 perc alatt el fogok csattanni. Hát nem ez történt, legnagyobb meglepetésemre... :-) Partnerem szerint azért, mert nagyon rástressueltem a dologra. Az első menet előtt nem nagyon volt előjáték, mondjuk egy kb 15-20 perces csókolózás, kis simi előzte meg, de nem volt orál, vagy ilyesmi. Amikor lekerültek a ruhák, kb azonnal a lényegre tértünk... Akkor reszeltünk 25-30 percet, partnerem elment, de nekem nem sikerült. Utána még neki futottunk 2- szer, akkor már volt orál is, meg kis kézimunka, de nekem akkor sem sikerült elmennem, de akkor már a partneremnek sem... Az utolsó negyedik menet már főleg az orálról szólt, meg viszonylag össze is csaptak, mert indulni kellett vissza a hölgynek.
Persze a második alkalommal, mikor találkoztunk, akkor már nekem is sikerült elmennem.
29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!