Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a velemenyetek errol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek errol a sztorirol?

Figyelt kérdés
Baratnom nős pasival volt 3 evig aki azt allitotta, hogy ha nagyobbak a gyerekek elvalik a felesegetol, akivel mar evek ota nincs szex.Erre 3 ev utan dobta a pasi,meghozza azzal az indokkal, hogy fel attol, ha a baratnommel nem mukodne a kapcsolata,akkor ket szek kozul pad ala esik,igy inkabb a biztos mellett marad,es elkuldte a baratnomet.Teljesen osszetort attol amivel indokolta a szakitast.Tudom nem kellett volna nős pasival kezdeni de ez a pasi fel is vallalta a baratnomet a felesege elott aki ennek ellenere se rugta ki a ferjet...Minek huzta akkor 3 evig az agyàt?
2019. máj. 30. 21:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Utolso!!Felvallalta ot nem tudom hogyan magyarazzam még
2019. máj. 30. 22:12
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

A felesége toleráns. Elnézi, hogy a férje félrelép. Ha a pasi elunja az aktuális szeretőjét, keres egy másikat. Gondolom a barátnőd nem az első és nem az utolsó szeretője.

A barátnőd mit szólt volna ahhoz, ha néhány év kizárólagos kapcsolat után kiderült volna, hogy a pasi beújít mellette is egy új lányt? Naugye, hogy nem lett volna elnéző. A mostani felesége viszont az.

Ti nem hallottátok még, hogy a férfiak, akiknek szeretőjük van, mind azzal álltatják a szeretőt, hogy majd elhagyják az asszonyt, ha a gyerekek nagyobbak lesznek, vagy az asszonynak meggyógyul a mérges pattanása, vagy megfelelő lesz a pillanat stb. Én ti mindig hisztek nekik. Nem kellene.

2019. máj. 30. 22:19
 13/22 Rockarc ***** válasza:
85%

Mondd neki azt, hogy ezert nem eri meg olyannal kezdeni, aki kapcsolatban van. Megvigasztalodni nem fog tole, de talan tanul belole. A nagy onsajnalatot meg nem kene nyomni, o volt az, aki belepett 3. felkent masok eletebe. Masok sikitva menekulnek az ilyen szituacioktol, o nem. De ennek a tortenetnek az osszes szereploje kreten volt.

43F

2019. máj. 30. 23:28
 14/22 A kérdező kommentje:

En ezeket a hozzaszolasokat nem

Is ertem..az alapjan valaszt az ember part maganak hogy ki bocsat meg tobb megcsalast???ez alapjan dontok egy nő mellett?Nem az alapjan kit szeretek??

2019. máj. 30. 23:50
 15/22 A kérdező kommentje:
Rockarc en ertelek de minek kellett 3 evig huzni agyat??ezt az idokot elobb is kitalalhatta volna...
2019. máj. 30. 23:53
 16/22 Rockarc ***** válasza:
87%

Most oszinten, mit varsz egy ilyen "ferfitol"? Szerinted az eleteben csinalt valami olyat, ami utan vallalta a felelosseget? Dehogy, kisstilu teszetosza ember. Velemenyem szerint nem bukott sokat vele a baratnod, ilyen kretent barmelyik bokorban talalni fog.

A 3 ev az tanulopenz volt. Ha 3 eve ideirt volna, hogy belepjen-e egy ilyen kapcsolatba, mindenki ledumalta volna. De masok hibajabol nem tud tanulni az ember, mert az csak feluletes tapasztalat, ellenben a sajat szivasabol. Szerintem megtanulta a lecket.

Masreszt rengeteg problemaja lesz az eletben. Ugyanis az o hozzaallasa a dolgokhoz folyamatosan problemakat fog generalni. Az egy dolog, hogy nem fogja fel, hogy egy kapcsolat szent, es nem rombolunk bele a kozepebe, igy a sajat kapcsolatait is ezen a szemuvegen keresztul fogja megitelni. Soha nem fog megbizni senkiben. Igy, hogy meg at is vertek, duplan benne lesz, hogy senkinek nem fog kelleni, csak arra. Az erkolcsi iranytuje nemcsak benne mukodik rosszul, hanem mindenki mast is az alapjan itel meg. Neki a megcsalas nem gond, ezert tenyleg azt fogja hinni, hogy mas is lazan ugrik egy fejest a szeretoi koze. Erre meg nem dobbent ra, majd csak kesobb fog "rajonni".

Mondanam, hogy sajnalom, de nem tudom. Felnott ember, meghozta a sajat donteseit, neki is ugyanugy kell vallalni a kovetkezmenyeket, mint mindenki masnak. Ezt jobb esetben az ember megtanulja gyerekkoraban, hogy a tetteknek kovetkezmenyei vannak, es a siras meg az onsajnalat nem vezet sehova. Ideje felnoni, felnottkent elni, prioritasi sorrendet felallitani es felelossegteljes donteseket hozni. Amikor itt egyesek a karmat emlegetik, az nem egy lathatatlan szellem, hanem sajat maga. Sajat maganak csinalja ezeket a helyzeteket, sajat magat szivatja meg vele. Es sajat magatol nehezen fog megszabadulni.

43F

2019. máj. 31. 00:31
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem az alapján választunk párt, hogy ki mit bocsát meg. De a szóban forgó pasi már választott párt. Van neki családja. Gondolom a feleségével nem tökéletes a kapcsolat, kell mellette a változatosság és az izgalom. Ez volt a barátnőd, aki viszont nem ér neki annyit, hogy elváljon, megosszák a vagyont, a gyerekeit ritkábban lássa stb. A felesége megbocsátott, lehet, hogy neki is van vaj a füle mögött.

Hogy miért húzta 3 évig az agyát???? Ha megmondta volna neki az elején, hogy soha nem fog elválni, de szüksége van egy szeretőre, aki csinos, akivel jókat lehet beszélgetni és szexelni, szerinted együtt lettek volna 3 évig? Gondolom nem. Feltételezem, hogy a lány azonnal elhajtotta volna.

2019. máj. 31. 07:47
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom sajnálni. Azt kapta, ami jár neki. Majd megtanulja, hogy nem pofátlankodunk be más kapcsolatába.
2019. máj. 31. 08:38
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"barátnőm"

Ja, persze.

2019. máj. 31. 11:57
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Én sajnálom a lányt. Ha felvállalta,joggal gondolta, hogy több is lesz a viszonyból.

Valaki írta, hogy minden férfi azzal hülyíti a szeretőjét, hogy majd elválik. Nos,nem! Én sok éve vagyok együtt valakivel, aki az elején megmondta,hogy sosem válik. Igaz én sem vagyok független.

2019. máj. 31. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!