Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek errol a sztorirol?
Figyelt kérdés
Baratnom nős pasival volt 3 evig aki azt allitotta, hogy ha nagyobbak a gyerekek elvalik a felesegetol, akivel mar evek ota nincs szex.Erre 3 ev utan dobta a pasi,meghozza azzal az indokkal, hogy fel attol, ha a baratnommel nem mukodne a kapcsolata,akkor ket szek kozul pad ala esik,igy inkabb a biztos mellett marad,es elkuldte a baratnomet.Teljesen osszetort attol amivel indokolta a szakitast.Tudom nem kellett volna nős pasival kezdeni de ez a pasi fel is vallalta a baratnomet a felesege elott aki ennek ellenere se rugta ki a ferjet...Minek huzta akkor 3 evig az agyàt?2019. máj. 30. 21:04
1/22 anonim válasza:
Három évig volt két fix punci, akit hülyíthetett, aztán anya bekeményített otthon. Ennyi a történet.
2/22 anonim válasza:
Mert addig volt érdekes a lába köze. Ennyire egyszerű.
3/22 anonim válasza:
Tudja a pasi, hogy válhat el és nősülhet pár évente, egyszerűbb, ha marad a bejáratott, toleráns feleség mellett, és csak a szeretőket cserélgeti miután már megunta oket.
4/22 A kérdező kommentje:
De miert szivatta szerencsetlennek 3 evig az agyát?Egyebkent tenyleg ettol felt, hogy ha a baratnommel osszejon,lehet hogy nem mukodik, de akkor vissza mar nem mehet.Mivel vigasztaljam a baratnomet?Borzalmas allapotban van.
2019. máj. 30. 21:13
5/22 anonim válasza:
Vigasztalni? Miért kellene vigasztalni? Aki butaságot csinál, az csak így tanul belőle.
Az első pillanattól kezdve megtudta volna neki mondani kb mindenki a világon, hogy ő ebből nem fog boldogan kiszállni.
6/22 A kérdező kommentje:
Utolso mondom hogy felvallalta a felesege elott!Miert ne hitte volna akkor hogy komolyan gondolja vele a pasi?
2019. máj. 30. 21:16
7/22 A kérdező kommentje:
Engem igazabol az erdekel, hogy az ok amiert szakitott vele mennyire hiheto 3 ev utan
2019. máj. 30. 21:17
8/22 anonim válasza:
A pasi 3 év után pontosan tudta, hogy a barátnőd mellett fele olyan jó élete se lehetne, és nem működne. Nyilvánvaló, hogy nem csak hülyítette évekig, de szakításkor is hazudik.
9/22 A kérdező kommentje:
Ezt nem ertem utolso.Honnan tudhatna valaki elore hogy kivel milyen elete lesz?
2019. máj. 30. 21:36
10/22 anonim válasza:
Ne haragudj kérdező,de nekem nem kellene olyan barátnő,aki 3 évig szerető volt és bevette ezt a tipikus dumát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!