Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na erről mi a vèlemenyetek?
Figyelt kérdés
Az teljesen oke ,ha valaki nem tudja ,hogy megcsaljak,de mi van akkor ha tudja ? Akkor nem hibas ,hogy benne marad a szarban? A baratnom evek ota tudja ,hogy a parja megcsalja ,sms facebook ,kimaradasok ,szoval mar mindennel lebukott a pasi.A legdurvabb ,h nem is tagadja a pasi h van mas.....Mikor ra kerdezunk ,h akkor miert is nem lep ki ebbol a hazzasagbol ,az a valasz majd elmegy a ferje,ő arra var.Vagy kilep a harmadik fel! Evek ota ez a helyzet.Most ,hogy mar napok ota eltunt a pasi a baratnom elovette ,h beszeljenek ,a ferje nem tagadta ,h a novel volt! Es a baratnom meg azt mondja ,h nem erre szamitott ,h bevalja hanem h hazudik valamit.Megmondtam a magamet,es most haragszik ,mert nem tetszik neki az hogy szerintem ott kene hagyja es ne egesse magat!ez annyira banto?2018. márc. 22. 08:08
1/15 anonim válasza:
Ez kevésbé intelligens körökben előforduló eset.
2/15 anonim válasza:
Papucsnak is kell lenni valakinek. Ennyire becsüli saját magát. Gyerek van? Ha van, akkor csodás példát mutat neki. Az ilyen emberek határozatlanok és életképtelenek. Egyedül képtelenek meghozni egy döntést a saját életükkel kapcsolatban.
3/15 anonim válasza:
Egy gyenge és ostoba nőre vall. Egy pillanatig nem tudom sajnálni, megérdemli a sorsát.
4/15 anonim válasza:
Igen, mindenki annyi megbecsülést kap, amennyire saját magát tiszteli...a barátnőd nem tiszteli saját magát. Ezért hülyét is csinál belőle a férje.
5/15 anonim válasza:
Hagyd őket látod felesleges..pasik ritkán lépnek maguktól!
6/15 anonim válasza:
Nekem elképzelhetetlen, hogy benne maradjak egy kapcsolatban, amiben nincsen szeretet. Lelki öngyilkosság, amit tesz azzal, hogy homokba dugja a fejét, és nem akar szembesülni a valósággal. Mindegy, hogy mivel magyarázza, lehet anyagi érdek, kényelem, ostobaság,de a saját életét is tönkre vágja. Én sem sajnálom.
7/15 A kérdező kommentje:
Van gyerek, de hat nem hiszem h ez kifogas lenne
2018. márc. 22. 08:47
8/15 anonim válasza:
A legtöbb nő anyagi okok miatt simán benne marad egy ilyen kapcsolatban. És általában maga is félrelép. Nyilván ő se szereti a férjét már, ezért nem fáj, hogy mással szexszel.
9/15 anonim válasza:
A válasz az, hogy egzisztenciálisan függ a férjétől és nem akarja feladni azt az életszínvonalat amit megszokott. Ehhez még hozzájön az is hogy van közös gyerek és valószínűleg az ő érdekeire is tekintettel van és ezért nem akarja szétszakítani a családot, nem akarja kiszakítani a megszokott környezetből.
10/15 anonim válasza:
A barátnőd - függetlenül attól, hogy milyen életet választott magának - saját maga felel a döntéseiért.
Bizonyára jót akarsz neki saját megítélésed szerint, de ez az ő élete - ő dönt. A te életedről te döntesz.
Érzékenyen érintheti a te véleményed, főleg, hogy "megmondtad a magadét"...leeshetett neki a tantusz, úgy gondolta, hogy amiről nem tud, az nem fáj. Nem értem a hozzáállását, de nem is rám tartozik.
Hagyd, hogy megbékéljen. Barátnőként maradj meg neki és támogasd döntéseiben, ne pedig kioktasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!