Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na erről mi a vèlemenyetek?
Figyelt kérdés
Az teljesen oke ,ha valaki nem tudja ,hogy megcsaljak,de mi van akkor ha tudja ? Akkor nem hibas ,hogy benne marad a szarban? A baratnom evek ota tudja ,hogy a parja megcsalja ,sms facebook ,kimaradasok ,szoval mar mindennel lebukott a pasi.A legdurvabb ,h nem is tagadja a pasi h van mas.....Mikor ra kerdezunk ,h akkor miert is nem lep ki ebbol a hazzasagbol ,az a valasz majd elmegy a ferje,ő arra var.Vagy kilep a harmadik fel! Evek ota ez a helyzet.Most ,hogy mar napok ota eltunt a pasi a baratnom elovette ,h beszeljenek ,a ferje nem tagadta ,h a novel volt! Es a baratnom meg azt mondja ,h nem erre szamitott ,h bevalja hanem h hazudik valamit.Megmondtam a magamet,es most haragszik ,mert nem tetszik neki az hogy szerintem ott kene hagyja es ne egesse magat!ez annyira banto?2018. márc. 22. 08:08
11/15 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy ezzel semmi baj, de itt a csaj döntött, hogy marad.
12/15 A kérdező kommentje:
En nem szolok mar ,tobbet semmit.De tamogatni se tudom ,hat nekem ez mar a szegyen kategoria ,igy megalazni magat
2018. márc. 22. 10:40
13/15 anonim válasza:
Az ilyenbe nem szabad beleszólni. Majd ha annyira fog fájni hogy megüti a tűrőképessége határát akkor lépni fog. Ez neki ezek szerint így elfogadható. Ha tud róla és nyiltan csalja akkor ez olyan mintha nyitott kapcsolat lenne.
14/15 anonim válasza:
Ez egy nyitott kapcsolat, nevezzük bárminek is. A barátnőd beletörődött a helyzetébe és kivár, szerintem pontosan tudja, hogy egyedül nem sokra menne. Az is lehet, hogy a gyerek érdekeit előbbre tartja a magáénál(ez a mai világban olyan ritka mint a fehér holló)és megvárja amíg idősebb lesz és könnyebben fel tudja dolgozni.
Ha lenne egy kis esze, akkor beszélne a férjével és megállapodnának bizonyos játékszabályokban, mert ezt így szokás, ne teregessék ki a szennyest.
15/15 A kérdező kommentje:
Amikor nem volt gyerek is ez volt.Akkor sem lepett,aztan azt hitte ha szul jobb lesz,hat nem lett.
2018. márc. 22. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!