Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek? Mi a velemenyetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Mi a velemenyetek erröl?

Figyelt kérdés

Elöször is bocsi az ekezetekert.

Szoval, van egy srac, 18 eves, en 16 vagyok. Ö igy a värosban elegge ismert, de nem eppen a jotekonysägärol. Megimsertem, es jol kijövünk egymässal. Beszelgetünk, a szex is jo vele, meg minden. Ö kooly kapcsolatot akar, märmnt nem csak pär honap, hanem evek, ertitek. Amivel semmi gond szerintem, mert ha valamit csinalsz azt legaläbb csinäld jol. De mellette kicsit nem is tudom... valahogy fura. Nem oylan mint a volt barätom, akivel mindent megtudtam beszelni, meg folyamatosan hülyeskedtünk. Ö viszont nagyon komoly, es en ugy erzem, hogy meg gyerek avgyok hozä kepest, epdig fel akarok nöni melle. Most együtt vagunk, ha midnen igaz, de tärsasägban ez nem tünik fel (meg nem is nagyon terjesztjük..vagyis egyältalän nem monduk senkinek, amivel semmi gond, mert jobb ez igy) De ha kettesebn avgyunk az nagyon jo, mert akkor jol elvagyunk...de nem tudom, hogy mi van ugy igazäbol.

A sräc szerint en nem adom önmagam, mert meg akarok neki felelni. Ez teny, de semmi oylat nem teszek, amit egyebkent nem tennek, csak vannak szituäciok, ahol nem bontakozok ki annyira. MOndjuk nem magyaräzok neki 2 orät arrol, hogy miylen jo cipöt lättam, mert tudom, hogy nem erdekli...

Csak eredeklne, hogy ti mit gondoltok erröl, mert szerintem ez nem telejsen oke... meg kiakadt azon, hogytegnap nem keerstem, mert tanulonom kellet,e s a sulibol is csak 5kor ertem haza, 6-8 ig meg nemetm volt. es azt mondja, hogy ennek igy nincs ertelme. Annak, hogy nem hivom fel naponta 5x??

Mi a velemenyetek erröl? ui.: elnezest a heelyesirasi hibakert, es az ekezetekert megegyszer.

2011. dec. 14. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe az ilyen srácot!
2011. dec. 14. 10:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Kicsit könnyen adtad magad nem, ha már azelőtt lefeküdtél vele 16 évesen, hogy egyáltalán felvállalna vagy tényleg megismernétek és szeretnétek egymást...?
2011. dec. 14. 10:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, egy kicsit el van billenve a párod oldalára ez a kapcsolat, és én nem lennék együtt olyannal, aki hírhedt, rossz hírű.

Telefonálnod is azért kell, hogy ellenőrizhessen, nem csalod-e meg.

2011. dec. 14. 10:55
 4/4 anonim ***** válasza:

sztem nem akar semmi komolyat

szórakozik veled amíg így akarja

aztán eldob

nem érdekli h mi van veled

2011. dec. 14. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!