Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfi kollégám hazudik vagy sem?
Pár hónapja titokban kavartunk.Ő ötven körüli,én húszas éveim második felét taposom.Egy ideig nem volt semmi baj.Nem feküdtünk le.Találkozgattunk.De csókon,pettingen kívül nem volt semmi más.Illetve,én nem értem hozzá "úgy".
Hetekkel ezelőtt beszéltünk komolyabb témákról.Kérdeztem a feleségéről,hogy nem tudnak-e közelíteni egymáshoz,mert biztos van baj,ha velem kezdett ki.Sok mindent mondott,őszintén,erre nemrég bejelentette,csak nekem,hogy elválnak.Vannak gyerekek is.Tulajdonképpen hosszútávra egyikünk se tud a másikkal mit tervezni.De nem értem,hogy hirtelen miért válnak.Miért nem tudja megmondani,hogy hagyjuk abba.Mert tényleg úgy viselkedik,mint aki ez miatt össze van törve.Vagy csak hazudik? Kértem már,hogy mondja el az igazat. Szerintetek lehetséges,hogy valaki ilyen indokkal távolítsa el magától a másikat? Mert ezzel nem szoktak viccelni. Várjak még,hogy mi lesz ebből? Mert a cégnél kerül.Esküszöm nem értem.
Igazából nem tudom,hogy lehet-e egyáltalán így hosszútávra tervezni.Nem érdemes.Több okból is.Ott vannak a gyerekek.Garantált a káosz,ha kiderül,hogy apjuk egy velük egykorúval kavar,aki miatt otthagyta az anyjukat,mégha közös megegyezés is a válás.Akkor,ha tényleg válásról van szó,lenne majd ex-feleség zűr is.
De egyébként nagyon kedvelem őt,ameddig csak lehet,szívesen lennék vele.Nem szeretném elveszíteni ezek ellenére.Jó vele társalogni,utazgatni.Mégha nem lenne ez az egész gubanc most közöttünk,akkor is így gondolnám.
Jártam a cipődben,és egyet elárulhatok.Az a cipő nagyon szorítani fog a végén.Neki te vagy a fiatal csaj,aki színt visz az életébe,de igazából ennyi.Ő már túl öreg ahhoz,hogy komolyan vegyen.Te meg túlzottan belelovalod magad.Ez az egész egy illúzió.Nem miattad válik,és azért kerül,mert érzi,hogy komolyan veszed.Pedig nem kéne.Majd rájössz a saját károdon.Láthatod te még őt mással a cégnél...
Egyébként pedig nektek valóban nincs jövőtök.Ő nem fogja tudni megadni neked azt,amire szükséged lenne ennyi idősen.Én sem hittem el,de most már tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!