Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek, ha a fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a fiatalabb nők tetszenek?

Figyelt kérdés
25 éves férfi vagyok és nem tetszenek a korombeliek, a 25-26 évesek már mind ki vannak égve, ezer pasijuk volt, a bőrük sem olyan már, mint egy 18 évesé. 20 felett nem tudok ránézni a nőkre, de közben van barátnőm, aki velem egy idős. Mit tegyek?
2019. máj. 16. 12:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Azért ha ezt tényleg így gondolod az idővel elég kínos lesz. Az természetes, hogy mindenkinek a fiatalok tetszenek, de ekkora különbséget látni pár év különbség között szerintem már nem egészséges.
2019. máj. 16. 14:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"De a fiúk lassabban öregszenek."

Hátpersze. :D Ezért látok rengeteg a koránál 10 évvel idősebbnek kinéző férfiakat, ha kimegyek az utcára, vagy a környezetemben.Egy itteni példa is van kapásból, a gyakori egyik trollja, Balázska.

2019. máj. 16. 16:17
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
Ahh itt mindenki teved, a kerdezonel az igszdag, de meg o is pontatlan. A ferfiak VISSZAFELE oregszenek. Egyre hamvasabbak lesznek, egyre jobb az anyagcserejuk, a verkeringesuk, egyre konnyebben epulnek fel a serulesekbol, allokepesseguk egyre jobb, az agyban is evrol evre tovabb birjak, sot kino meg egy garnitura bolcsessegfoguk! Barcsak ferfi lennek. :(
2019. máj. 16. 16:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Ki kell, hogy ábrándítsalak - bár lehet, hogy nincs elég eszed hozzá, hogy megértsd -, de az, hogy ki mennyire öregszik, az egyrészt genetika, másrészt életmód kérdése, a nemektől pedig semennyire nem függ.
2019. máj. 16. 22:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

:D

Ja, nem tudtam, hogy most már nem csak a 30 feletti nők nem érnek semmit, de a 25 felettiek sem. :-( Akkor elkéstem mindenről, pedig azt hittem lesz még 3 évem mire teljesen elhasználódok... Fene vinné el. Akkor meg is rendelem a papot, írom a végrendeletemet.

Üdv,

Egy 27 éves öreg, kiégett nő

2019. máj. 18. 09:19
 16/20 anonim ***** válasza:

...jaaaj, édes kincsem, de sokat fogsz te még csalódni az életben...

Egyébiránt az én huszonéves partnerem pont a bőröm szépségére csodálkozott rá... (...többek között...) 😉

N/40+

2019. máj. 23. 08:06
 17/20 A kérdező kommentje:
Na persze néni, ha ez igaz lenne, majd pont ide írogatnál:D
2019. máj. 23. 14:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Semmit se kell bizonyítanom neked, éppen elég, ha az illető fiatalember és én tudjuk.
2019. máj. 23. 14:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Süss nekem palacsintát, de gyorsan. Nagyon kívánom. 😋
2019. máj. 23. 15:09
 20/20 A kérdező kommentje:
Persze, majd a 40-es bombanők gyik-re írogatnak..csak szeretnéd:)
2019. máj. 23. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!