Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a fiatalabb nők tetszenek?
Keress egy 18 évest. Ennyi az egész.
Egyébként a 25-26 évesek közt is vannak jók, csak kevesebb.
LOL
Azért ez nem olyan nagy korkülönbség. Én is 25 éves vagyok és simán 18-huszonpár éves lányokkal ismerkedem. Az a ritkább, ha velem egykorú csajokkal kerülök intim viszonyba. Egyrészt a velem egykorú lányok már inkább a családalapítást tervezik (ha nem is most, de öt éven belül igen), amit én még nem szeretnék, ezért ők is az idősebb férfiakat keresik, akik nyilván anyagilag is jobban állnak, akár érettebbek is, stb.
Részemről ott van amiket te is írsz, de meg az is, hogy a mindennapjaimban több 20 éves lánnyal találkozom, mint mondjuk 25 évessel. Szóval szerintem pont az a ritka, hogy a párok egykorúak és az a gyakoribb, hogy a nő fiatalabb 3-5-7 évvel.
Nem értem a problémád. Ha nem szereted a barátnőd, akkor szakíts vele. Utána pedig kezdj el 18-20 éves csajokkal ismerkedni. 25 éves férfiként még szerintem könnyebb is felszedni egy 20 éves csajt, mint 20 éves férfiként. Én mindig szívtam a velem egykorú lányokkal
"a bőrük sem olyan már, mint egy 18 évesé"
:'''DDDDDDD
Bocs, de ezen már nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
Semmi gond amúgy, agyi szinten pont ott vagy, mint egy 17-18 éves (no offense), kár is a saját korosztályodban keresgélni, egyikőtök sem lesz boldog hosszabb távon.
Egy-két év, és felnősz te is, utána másképp fogod látni a dolgokat, addig hajtsd nyugodtan a pipiket, nem olyan nagy korkülönbség ez, hogy gond legyen. :)
Keress fel egy pszichológust! Komoly gond, ha te csak a !!gyermeki bájt!! tartod egy lányban vonzónak, és csak azért dobod a barátnőd, mert elmúlt 20 és számodra nem vonzó.
Te se leszel fiatalabb. Most még nem annyit a feltűnő, hogy ilyen határeset-pedofil beteg vagy, de 30 felett téged is elkezdenek furán nézni, hogy miért a kamaszok után futsz, és miért nem tudsz normális kapcsolatot fenntartani.
Amire ugye teljesen alkalmatlan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!