Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratomat megcsaltam, lebuktunk,1 heten belul kulon koltozunk. Kozben a masik srac eltunt, miutan osszevesztunk. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kicsit osszevesztunk, megsertodott es 1 napja nem reagal semmire. Azt ereztem kellek neki, szerette volna ha mielobb lepek a kapcsolatbol ,hogy egyutt lehessunk. Tudta,h mar kulon koltozunk erre egy kis vita miatt eltunik es nem reagal? Egyszer elmondta, h muszaj lesz lepnie,h rajojjek mit akarok valoban , de nm ertem ez miert van most. Makacs nagyon, de miert nem reagal. Nagyon hianyzik es szeretnek vele lenni. A mai napot egyutt toltottuk volna , erre eltunik. Mit tegyek ? Nem fogom hivogatni es hulyet csinalni magambol , annyit irtam neki , h elegge felreismertem es h koszonom..de semmi. El sem olvassa. Megpusztulok amig arra varok h jelentkezzen. Mindketten makacsak vagyunk de ha szeretek valakit en tudok engedni. Felek h eltunt orokre..ha meg visszajon h bocsassam meg h itt hagyott??? Nagyon rossz ez most , keressem?? 27/n2019. máj. 7. 16:14
11/14 anonim válasza:
Lehet ,hogy csak addig voltál izgi neki amíg volt ki elöl elcsábitania,de mivel már nem vagy a pároddal így nincs benne az a valami,hogy harcoljon mert nem téged akart csak az érzést amit titokban együtt tettetek meg. 25N
12/14 anonim válasza:
Tök egyszerű, csak szexet akart... Most hogy szakítottatok, így már nem kellesz neki mert kapcsolatot akarsz vele. Hát, hogy nem akarsz hülyét csinálni magadból.... Már megtetted! ;)
13/14 anonim válasza:
Nem akarlak megsérteni de ha megcsaltad a párod vele, mégis ő hogyan bizhatna abban hogy vele nem fogod ezt megtenni?
A masik ha igazán odáig lenne érted nem tünt volna el... Lépj túl szerintem ezen a dolgon ennek ennyi volt!
14/14 anonim válasza:
Te szeretsz játszani. Érzésekkel és bizalommal. Ezért kerestél egy olyant aki szintén. Csak ő most tovább játszik. Veled S a te érzéseiddel. Most mi ebben a gond hirtelen? Hisz nem változott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!