Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a páromat, szakítanom kellene?
2,5 éve együtt vagyunk, abból az utóbbi 6 hónap távkapcsolat, az elején még nem volt gond, de az utóbbi 3 hónapban egyre többet veszekedtünk, egy pár hete felmerült az is, hogy szakítunk.
Ez idő alatt egyáltalán nem keltette fel senki az érdeklődésem, egyáltalán nem néztem úgy másokra, meg sem fordult a fejemben, hogy bárkitől is akarjak bármit.
Aztán most hétvégén elmentem bulizni barátokkal, aztán végül is kavartam mással. Már akkor tudtam, hogy nem helyes dolog ez, de egyszerűen jól esett nagyon. Más folytatás nem volt az este során.
Viszont azóta folyamatosan rá gondolok, a páromra pedig alig. 2 hetente, havonta tudunk csak találkozni sajnos. Nem azt mondom, hogy nem szeretem már, de az biztos, hogy annyira elkezdtem vágyakozni hirtelen emiatt a bulis dolog miatt, újra előjöttek ezek a randizós, ismerkedős, kicsit bizonytalanságos érzések, amiket mindig is szerettem, mikor megismertem valakit.
Viszont félek, hogy ez csak pillanatnyi érzés, és emiatt lehet nem kellene feladni a régi, viszonylag stabil, bár utóbbi időben erősen megingott kapcsolatot.
Szerintetek?
na már jönnek az erkölcs csőszök :D érdekes ezek az emberek ha akarnák se tudnák kivel megcsalni a párjukat (már ha van).
az hogy buliban részegen kavartál valakivel az egy dolog.. emberek vagyunk, halandók, mindenki hibázik. a kérdés inkább az, hogy mennyire érdemes erőltetni ezt a távkapcsolat dolgot. sajnos mint te is érezheted a bőrödön nem működik.
Szerintem kicsjt hagyd, hogy ülepedjenek a törtébtek benned, akkor tisztábban látod hogy mit kell tenned.
Nekem is volt hasonló, az elején bepánikoltam, majd volt 2 hét, amikor elutaztam külföldre, akkor volt alkalmam távolból átgondolni. Akkor jöttem rá, hogy nem vele képzelem el a jövőm.
Igen, szakíts. De ne mondd el hogy megcsaltad. Nem kell megforgatni a kést a szívében.
A távkapcsolatokra ez jellemző, ne legyen lelkifurdalásod mert nincs olyan távkapcsolat ahol ez nem fordul elő.
Építs új kapcsolatot de az már az őszinteségre és a hűségre, kölcsönös bizalomra és tisztelere alapuljon. Csak így érdemes élni.
"De ne mondd el hogy megcsaltad. Nem kell megforgatni a kést a szívében."
Azzal is forgatja, ha látszólag ok nélkül kidobja a másikat. Így legalább megtudja, hogy nem kár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!