Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a páromat, szakítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a páromat, szakítanom kellene?

Figyelt kérdés

2,5 éve együtt vagyunk, abból az utóbbi 6 hónap távkapcsolat, az elején még nem volt gond, de az utóbbi 3 hónapban egyre többet veszekedtünk, egy pár hete felmerült az is, hogy szakítunk.

Ez idő alatt egyáltalán nem keltette fel senki az érdeklődésem, egyáltalán nem néztem úgy másokra, meg sem fordult a fejemben, hogy bárkitől is akarjak bármit.

Aztán most hétvégén elmentem bulizni barátokkal, aztán végül is kavartam mással. Már akkor tudtam, hogy nem helyes dolog ez, de egyszerűen jól esett nagyon. Más folytatás nem volt az este során.

Viszont azóta folyamatosan rá gondolok, a páromra pedig alig. 2 hetente, havonta tudunk csak találkozni sajnos. Nem azt mondom, hogy nem szeretem már, de az biztos, hogy annyira elkezdtem vágyakozni hirtelen emiatt a bulis dolog miatt, újra előjöttek ezek a randizós, ismerkedős, kicsit bizonytalanságos érzések, amiket mindig is szerettem, mikor megismertem valakit.

Viszont félek, hogy ez csak pillanatnyi érzés, és emiatt lehet nem kellene feladni a régi, viszonylag stabil, bár utóbbi időben erősen megingott kapcsolatot.

Szerintetek?

2019. ápr. 1. 23:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért nyitottál más felé, mert ennek a távlávnak vége, csak az agyad még nem fogta fel. Már csak ki kéne mondani.

Ahol a szakítás felmerült, ott már szakítás is lesz, legfeljebb kicsit később.

2019. ápr. 2. 05:52
 12/16 anonim ***** válasza:
22%

Én azért megértem részben a kérdező problémáját. Nekem az az általános nézetem erről a helyzetről, hogy akit el lehet vinni, vigyenek. Na de a kérdező szemszögéből látva a dolgot, azt gondolom hogy a párja fatökű. Ha annyira szeretné a kérdezőt több időt fordítana rá távkapcsolat ide vagy oda.

Kérdező részben azért értelek csak meg, mert nem ismerem az anyagi helyzeted napi életviteled, hogy mi akadályozza hogy a pároddal ne legyél távkapcsolatban.

Ebben a helyzetben, amiben most vagy rossz lenni, de mindketten hibásak vagytok a pároddal. Ő a nem törődéssel, Te a tetteddel. Nem súlyozom, hogy ki miért mennyire hibás, hibás. 1-1.

Amit tenni kellene az az, hogy nem elmondod a barátodnak hogy mivan neten, hanem találkoztok. Ott esetleg elmondod neki, hogy ez van ez történt, ezek a tények, rávilágítasz arra, hogy miért tetted! Itt hangsúlyozom, hogy ami a Te hibád az nem csak a Te hibád és fordítva a távkapcsolat kérdése sem a párod hibája.

A legkézenfekvőbb megoldás a kapcsolat lezárása lenne. Hisz nem megy, messze van, ha van is instabil, ebből kifolyólag az egész időhúzás, pazarlás. Ami nem megy nem kell erőltetni!

Keress Te is magadnak megfelelő párt, aki megfelel a napi életvitel szintednek, aki tudja garantálni, hogy igen dolgozik és aztán ott lesz melletted, és keressen a párod is mást a közelében.

Tapasztalatból beszélek, több távkapcsolatom is volt akkor nem tanultam a hibáimból. Ma már bele se kezdenék.

Gondolkodjatok!

2019. ápr. 2. 08:58
 13/16 A kérdező kommentje:

A helyzet az, hogy ő végzett az egyetemmel szeptemberben, aztán októbertől fel is költözött Budapestre dolgozni. Nekem még itt van az egyetem több, mint 3 évig.

Félre értés ne essék, nagyon rosszul érzem magam a dolog miatt.

Tényleg nem akarom én a felelősséget másra tologatni, hiszen én is hibás vagyok abban, hogy így eltávolodtunk egymástól. Csak annyira rosszul esik az, hogy mióta fent van, 2x jött összesen haza, abból 1x karácsonykor egy hétre, de az nekem vizsgaidoszak volt, nem.sok idő jutott akkor se egymásra. Pedig neki az utazást fizetné a munkahelye is. Azóta pedig csak én mentem fel hozzá hétvégente. Nyilván Budapesten sokkal jobban el lehet tölteni az időt, mint itt, illetve hogy fiatal nő, el akart már szakadni a szüleitől, egyedül élni végre. Pontosan tudom, nekem is ugyanolyan fontos volt ez, mikor az ő helyzetében voltam, támogattam is, hogy menjen. Igen, az ő dolga is nehéz, hétvégi meg hétközbeni ügyletek, rengeteg munka, örül, hogy hazaesik este, hétvégén meg pihenne.

Nyáron már tudnék felmenni hozzá nyári gyakorlatra, illetve utána félév közben 5-5 hétre blokkgyakorlatokra, akkor tudnánk majd több időt együtt tölteni, de most nagyon nehéz. Mikor találkozunk is, 2 nap azzal megy el, hogy újra "megszokjuk" egymást.

Nyilván nekünk kell ezt kitalálni, hogy hogyan tovább, függetlenül attól, hogy félig meddig képbe került egy elsős csaj, akit még csak nem is ismerek, nemhogy tervezni vele bárhova is.

Köszi, hogy elolvastátok!

2019. ápr. 2. 09:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

6 hónapja vagytok tavkapcsolatban, még 3 évig így lenne.

Van értelme, ha ennyire nem megy? Én ezek alapján szakitanek. Azt nem muszáj bevallanod, hogy megcsaltad.

De ha vele maradsz, akkor viszont mondd el, joga van tudni. Valamint addig nem tudtok változtatni a kapcsolatotokon, amíg nem beszéltek róla. Lehet még meg lehetne menteni, de nem tudom mennyire van értelme. Írod, hogy sokat veszekedtek és nagyon keveset találkoztok. Ezt akarod a következő 3 évben is?

2019. ápr. 2. 10:04
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi ennel sokkal nagyobb tavval, kihagyott idoszakokkal voltunk tavkapcsolatban evekig. Összetettem volna a ket kezem, ha ennyit tudtunk volna talalkozni mint ti. Viszont tisztaban vagyok vele, hogy a tavkapcsolat nem minden minosegu kapcsolatra alkalmas es nem mindenkinek a mufaja. Az egyetlen dolog, ami viszont mindenkihez illik es mindenkinek a mufaja lehet, az az hogy nem jatszik hazudos patkanyt, hanem belatja hogy nem mukodik, es tovabblep, nem hulyiti a masikat.
2019. ápr. 2. 10:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene szakítanod, de mindenképpen be kellene vallanod a párodnak, hadd döntse el ő, hogy akar-e veled lenni így is.
2019. ápr. 2. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!