Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsaltam barátomat, hogyan mondjam el neki úgy hogy ne fájjon neki?
Ezt nem lehet normálisan közölni, hogy ne fájjon neki. Inkább ne is mond el neki. De hogy a haverja nem többet a haverja.
Undorodom tőletek. Komolyan ennyi nő nem bír a vérével, hogy mindig meg kell csalni a másikat? Exem is egy olcsó ribizli. Az is úgy van a mostanival, hogy csalta az előzőt. Az előzővel meg az azt megelőzőt. 20 éves lesz.
"Izgalmasabb volt a haverja, ez ellen nemtudok tenni, nem az én hibám hogy unalmas lett barátom"
Gondolom ha fordítva történt volna a sztori, azért kiakadnál, hogy megcsaltak...
Az nem a te hibád, hogy unalmas lett (bár lehetne rajta vitatkozni, ahogy azon is, hogy 18 évesen hogy sikerült valakire ráunni...) Viszont eltitkolni nincs értelme, baráti társaságban szállsz f/szról f/szra, úgyis ki fog derülni, hogy félredugtál.
Tanúsíts némi megbánást és szakíts azonnal
Teszettel volna erre gondolni, mielott beledakadt volna a masik srac. Ha elobb szakitasz, az is fajt volna neki, igy viszont meg tudtad hatvanyozni a fajdalmat. Bar ketlem, hogy ismered ezt a kifejezest, a ti szinteteken ez nem meno.
42F
"Szitkozodo kommenteket jelenteni fogom."
"nem az én hibám hogy unalmas lett barátom"
Tipikus félreqrós viselkedést láthatunk itt, hölgyeim és uraim. Félrekefél, utána elkezdi keresni az ürügyeket, hogy miért is nem ő a hibás. Egyszerre rájön, hogy a párja "unalmas". Szerintem még pár nap, és azt is kitalálja, hogy a pasija "kergette" a másik csávó karjai közé. Jellegzetes önvédelmi mechanizmus...
És persze a szitkozódó kommenteket jelenti a kis önérzetes...
Mindenképpen meg fogod bántani, és inkább mondd el, mert ha mástól, vagy később tudja meg, még jobban fog neki fájni. Főleg, hogy a haverjáról van szó, aki ugyanolyan jófej, mint te vagy.
A szakítással csak a barátodnak teszel jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!