Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Segítség megcsaltam a párom!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség megcsaltam a párom! Mit tegyek? Sose csináltam még ilyet.

Figyelt kérdés
3 éve élünk együtt a párommal, de ebben a 3 évben vagy 4x szakítottunk, mert mindig elhanyagolt, magára gondol és egyáltalán nem foglalkozik velem mindig csak a gép volt az első megbeszéltek ellenére is hogy naponta 1 órát foglalkozzon velem az is nehezére esik stb.. 😥Nagyon bűntudatom van és nem tudom mit csináljak mert még sosem csináltam ilyet.

2019. márc. 6. 09:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell akkor ragaszkodni ehhez a kapcsoalthoz amúgy, megcsalás ide vagy oda?
2019. márc. 6. 09:56
 2/15 A kérdező kommentje:
Mert szerettem
2019. márc. 6. 09:57
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted is, ő nem nagyon tűnik, hogy ha csak magára gondol tényleg, hogy annyira szeretne, jobb lenne elengedned a párod. Megcsalás előtt kellett volna, de ha én a helyedben lennék én kilépnék a kapcsolatomból.
2019. márc. 6. 10:00
 4/15 anonim ***** válasza:
67%

Ha szeretnéd nem csaltad volna meg.

Tedd meg újra,aztán szakíts.

2019. márc. 6. 10:11
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ennek a kapcsolatnak semmi értelme, nem foglalkozik veled, meg is csaltad. Akit szeretnél, nem csalnád meg.

Kellett az, hogy nőként kezeljen végre valaki, ezért csaltad meg.

2019. márc. 6. 10:20
 6/15 anonim ***** válasza:
51%

Szereted?? Akkor tűrjél el mindent.

Gondolom tisztán párod iránti szeretetből csaltad meg.

2019. márc. 6. 10:24
 7/15 anonim ***** válasza:
53%

Nem értem. Szakítottatok. Úgy nem megcsalás.

Mi értelme amúgy ennek a cirkusznak? Szabaduljatok már meg egymástól. :D

2019. márc. 6. 10:25
 8/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy szereted vagy szeretitek egymást, sajnos édeskevés a hosszú távú kapcsolathoz. A kapcsolatotok nyilvánvalóan nem működik. A megcsalás nem maga a probléma, hanem annak egy tünete. Szerintem érdemes nem hazudni, hanem elmondani és közösen eldönteni, hogy hogyan tovább. Ki tudtok ebből még hozni valamit, van rá esély, hogy olyan alapvető változtatásokat vezessetek be, ami működőképessé tenné a kapcsolatotokat? Ha nem tudtok érdemben változtatni, akkor érdemesebb befejezni és nem szenvedni egymással.
2019. márc. 6. 10:33
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Így van, ez ennyire egyszerű, ha szeretted volna nem csalod meg.

A többi mind csak rizsa és bla bla bla.

És ahogy írták ennek a kapcsolatnak semmi értelme.

De ha vele maradsz akkor maradj csendben és mindent tűrj és viselj el.

2019. márc. 6. 10:48
 10/15 Bence_ ***** válasza:
63%

Miért használod egy ilyen kapcsolatra, partnerre a szerrtem szót?

Amit máshol megéltél az hiányzik neked, azért mentél oda, arra kéne mondanod, hogy szeretem amikor jól érzem magam.

2019. márc. 6. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!