Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség megcsaltam a párom! Mit tegyek? Sose csináltam még ilyet.
A "mert szeretem" nem indok arra, hogy olyannal legyél, aki 1. téged nem szeret, 2. nem vagy boldog vele, 3. nincs jövője a kapcsolatnak.
Szeretheted az elefántokat is, mégse tartasz otthon egyet sem. Vagy szeretheted a mekis kaját, mégse eszel ott naponta 3-szor, mert tök egészségtelen.
Dehogy szereted.
Megszólalt a lelkiismereted. Ne szólj neki inkább hagyd el.
Valami annyira hiányzott neked, hogy elmentél érte máshoz. Az a gond ezzel, hogy magától ez nem fog változni, ráadásul te még tetézted is az egészet azzal, hogy olyat tettél, amit az ember nem tesz meg azzal, akit állítólag szeret. Értem, hogy nem tetted volna meg, ha többet foglalkozott volna veled a párod, és azt is értem, hogy el vagy keseredve. De az a baj ezzel, hogy mindez nem segít a folyamatos hiányérzeten, amit megélsz.
Ha most hirtelen minden megváltozna, és ő úgy törődne veled, ahogy mindig is szeretted volna, akkor is ott lenne az, amit te tettél. De erre valószínűleg semmi esély.
Hogyan szeretnél élni? Ugyanígy, tele hiányérzettel? Érzelmi koldusként, aki időnként, amikor már nem bírja tovább, megy, és félrekefél? (Aztán küzd a lelkifurdalással.) Miért szereted ezt az embert? Mi az, amit csak ő tud nyújtani neked, és más senki? Meddig akarod még újra és újra átélni ugyanazt a fájdalmat?
Mi hiába mondjuk, hogy szakíts, ez nem így működik. De próbálj meg rálátni magatokra kívülről. Most csak őt látod, de a világ sokkal nagyobb, és színesebb ennél, mint amiben most élsz.
Minek vagy kapcsolatban, ha alkalmatlan vagy rá, és a másik fél is az? 3 év-4 szakítás, jajjj elhanyagol, gépezik brühühü. ÓVODAI szint, de tényleg.
Ha nem tudtátok megbeszélni a problémáitokat, avagy nem történt változás a viselkedését illetően, elhanyagol stb, akkor mi a tökömért kellett vele együtt maradni és onnan félrek.efélni????? Ezek szerint kapcsolatfüggő vagy és igénytelen is. A gerinctelenségről nem is beszélve.
A hajadra kenheted a bűntudatodat, senkit se érdekel, a párodat, ha van némi önértékelése se fogja érdekelni. Bár ha eddig sem volt rád igénye, azért nem foglalkozott veled, az után se lesz, hogy másnak tetted szét a lábad.
Én kidobnálak, úgy, hogy a lábad nem érné a földet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!