Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Paromat megcsaltam, bar nm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paromat megcsaltam, bar nm fekudtem le a sraccal, ami volt mar annak minosul. Latott vele, ennek ellenere nem akar szakitani. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Nm ertem . Ki kellett vna dobnia en legalabbis ezt tettem volna . Erre o inkabb uvoltott egy napot,masnaptol pedig konyorog h ne hagyjam el ,mert most jott ra ,h mennyire szeret. En is szeretem de vmi hianyzi. Soha nm figyelt ram a szexualis eletunk szinte 0 , mert nm kivantam ot. Nm most kellene h eszbe kapjon. Amig nm volt mas elvoltam az allovizbe, igy mar huznek kifele. Csak ott van h sajnalom szeretem de vonz az uj elet. A jelenlegi folyamatosan az uj ellen beszel h ne legyek naiv , ne doljek be. Mi legyen hova tovabb ??28n
2019. ápr. 17. 13:08
 1/3 anonim ***** válasza:
93%

Szakíts. Ennyi, ha már képes voltál megcsalni, akkor szerintem hagyd is ott.

Most csak azért könyörög pincsi kutya módjára, mert neki is jó volt az eddigi kényelem, a megszokás és most ez hirtelen fel fog borulni.

De idővel úgyis be fogja látni, hogy a bizalma feléd megrendült, csak most ezt még nem látja be.

2019. ápr. 17. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Önbizlomhiányos, el van kényelmesedve és inkább bevállalja a megcsalt fél szerepét mint sem hogy egyedül maradjon. Férfiak között ritka az ilyen. Akkor szoktak az emberek így viselkedni, ha valamiféle függésben vannak a partnertől és nem akarják feldobni addigi életüket, egzisztenciájukat.

Az egyik haverom és folyamatosan csalja az asszonyt, de mivel a nőnek nincs vagyona ezért szemet huny a dolgok felett, szerintem neki is van szeretője. Ha válnának akkor nem sok minden maradna neki, a haver elég dörzsölt.

2019. ápr. 17. 13:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy az van amit a 2es írt, vagy ő is megcsalt, vagy meg akar csalni. Ilyen példákat láttam csak eddig a megcsalás elnézésére.
2019. ápr. 17. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!