Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paromat megcsaltam, bar nm fekudtem le a sraccal, ami volt mar annak minosul. Latott vele, ennek ellenere nem akar szakitani. Mi legyen?
Szakíts. Ennyi, ha már képes voltál megcsalni, akkor szerintem hagyd is ott.
Most csak azért könyörög pincsi kutya módjára, mert neki is jó volt az eddigi kényelem, a megszokás és most ez hirtelen fel fog borulni.
De idővel úgyis be fogja látni, hogy a bizalma feléd megrendült, csak most ezt még nem látja be.
Önbizlomhiányos, el van kényelmesedve és inkább bevállalja a megcsalt fél szerepét mint sem hogy egyedül maradjon. Férfiak között ritka az ilyen. Akkor szoktak az emberek így viselkedni, ha valamiféle függésben vannak a partnertől és nem akarják feldobni addigi életüket, egzisztenciájukat.
Az egyik haverom és folyamatosan csalja az asszonyt, de mivel a nőnek nincs vagyona ezért szemet huny a dolgok felett, szerintem neki is van szeretője. Ha válnának akkor nem sok minden maradna neki, a haver elég dörzsölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!