Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan, aki olyan házasságb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki olyan házasságban élt, amit megdönthetetlennek hitt, majd jött egy harmadik (aki tegyük fel, szintén családos), és kilépett a házasságából, mert úgy érezte, újra szerelmes lett?

Figyelt kérdés
Tényleg olyan könnyű feladni csapot-papot, ahogy mondják? Vagy maradt minden a régiben, és a szerető útja lett kiadva? Megtörtént események érdekelnének, nem fikciók, és az én így vagy úgy csinálnám típusú hozzászólások.
2019. ápr. 30. 08:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

3-as, szerintem nagyon szerencsés a feleséged, hogy így gondolkodsz. Le a kalappal!

(8-as vagyok)

2019. ápr. 30. 14:11
 12/18 anonim ***** válasza:
60%

Én is itt vagyok! Házas nőként,házas férfiba lettem szerelmes.Nem fellángolás,nem szexuális vonzalom,hanem szerelem vokt ez részemről

Szeretői viszonyba nen keveredtünk,pedig úgy érzem a szimpátia kölcsönös vt.

Bíztattam,aztán vissza léptem a lelkiismeretem miatt.Aztán újra kerestem,édesgettem és megint vissza léptem

Azután már ő ignoriált engem,teljesen jogosan..Pedig nem játszottam vele.Őszintén szerettem,csak a lelkiismeretem nem engedte,hogy megcsaljam a férjem

Mai napig minden nap eszembe jut az a másik férfi és attól,hogy semmi komolyabb kapcsolat nem volt köztünk fájdalmas,mély nyomott hagyott bennem.

2019. ápr. 30. 14:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a volt feleségem volt az, akinek soha nem felelt meg semmi, s állandóan másokkal példálózott, bezzeg a "Jani"... Pedig volt itt jómód, luxus, nyaralgatás, ez az. Férfiként levettem a terhet a válláról, ő rajta pedig irígységet láttam, miért keresek többet? miért nem ide vagy oda megyünk, mert a "szomszéd" bezzeg rómába megy szilveszterezni, mi meg csak bécs? Eleinte ideges voltam a facebookra, h ott látja ezeket, ott látja, hogy milyen jó minden. Fölém helyezett a végén kb mindenkit, hogy xyz barátnője palija bezzeg vacsorázni vitte az asszonyt, én meg aznap semmi. Azt nem nézte, hogy ő hol lakik, vagy épp wc papírt hozok a boltból, mert nem hajlandó elmenni... Mikor észrevettem, s tényleg ész érvekkel próbáltam megmagyarázni neki, hogy de xyz barnátnője otthon elmegy bevásárolni, h ne a hapsinak kelljen, akkor bántásnak vette, vagy ha rátértem h talán nem az a működő kapcsolat, hogy 1ik viseli a terheket, másik meg jómódjában azt se tudja mit tegyen, minden voltam csak nem ember... Átment az egész veszekedésbe állandóan. Nah most ezt hogy oldod fel egyedül? Nem kommunikáltam akkor. De ez sem működött, itt már semmi sem működött. Ez egy megfelelési kényszer volt részemről, vagyis kergettem 1 álmot, hogy egyet szeretni, jóban rosszban. Nekem a rosszban rész is működik, amit tudtam megadtam, csak ott hibáztam nem volt elvárásom, azt hittem nem nevelni kell mint egy gyereket. Nem akartam elhagyni, hanem megoldást, megbeszélést kezdeményeznyi, de csak rosszabb lett, mert minden sértés volt számára. A működő kapcsolathoz két azonos értékrendű ember szükséges. Aki egy álomvilágban él, meg aki a valóságban előteremt, a kettő világ nem ugyanaz, ég és föld. Ő elmondása szerint, van élet a válás után is, vmi színésznő is hozzáment a belga herceghez miután elvált. Most erre mit mondjak? Ajtónyitás, akkor menj. Nyilván mivel szép nőről van szó, fél perc alatt talál másikat, a kérdés az meddig tudja ezt csinálni. Én írok új álmokat, a belga herceg... hát sok sikert hozzá. Akinek teljesen más az értékrendje mint a tiéd, nem fogsz tudni megoldást a kapcsolati problémákra. Ugyanazok a hibák, ugyanúgy előfognak jönni a következő kapcsolatban is, ha az 1ik fél csak a saját érdekeit nézni. De ha magadba nézel, s elfogadod magad, kicsit máshogy fogod látni a dolgokat. Én úgy vagyok vele hibáztam, rossz embert tettem a királynői székbe, nem tudtam nem megbocsátani. Megkaptam a büntetést a gyengeségemért. Azóta nem görcsölök rá ilyenekre. Ha velem akar tartani valaki az úton, jöhet, de feltételek is vannak, ha nem akkor meg nem érdekel...
2019. ápr. 30. 14:35
 14/18 anonim ***** válasza:

Soha nem éltem megdönthetetlennek hitt házasságban, de azért valamennyire beleillek a kérdezettek körébe. Voltam szerelmes a férjembe és nem is igen hittem, hogy leszek még valaha másba szerelmes. 10 évig nem is voltam. De egyszercsak belémcsapott a villám, amit azt hittem, 20 éve kinőttem, ez van. A házasságom igenis katasztrofális volt már ekkor, nem önigazolásként a megcsalásra, egyszerűen már évek óta nem volt szex, semmiféle testi gyöngédség. Hogy kinek a hibája, hogy idáig jutottunk, azon lehet vitatkozni, a férjem sem nagyon vitatja, hogy megdolgozott azért a helyzetért, hogy nem tudom magam mellett elviselni az ágyban - bár nem csalt meg soha és emiatt nyilván én vagyok mindenki szemében a gonosz nő, amiért már nem szeretem és nem is vagyok hűséges hozzá. Hozzáteszem a 1,5 év alatt kétszer próbáltam megölelni és egyszer sem viszonozta. Ennyit az önigazolásról. A lényeg, mi 1,5 évvel korábban lélekben elváltunk, fizikailag nagyon sok ok miatt nem történt meg ez, pl, a gyerekünk miatt. Magányos voltam. Hogy szerelembe estem volna-e, ha jó a házasságunk, azt nem tudom, csak azt, hogy amíg volt közöttünk érzelmi kapcsolat, addig 8 éven át nem jelentett nekem kísértést senki. Az elején volt egy hullámvölgyünk, akkor volt egy srác, de nem tudtam belészeretni, pedig nagyon tetszett, de a férjembe voltam szerelmes. Szóval talán nem véletlen, hogy 10 év után épp akkor lettem szerelmes másba, amikor már elromlottunk.

Szóval szerelmes lettem és a vonzalom kölcsönös volt, nem is kicsit, de szétrobbantunk, mielőtt bármi fizikai megcsalás történt volna. A pasi igazából csak játszott velem, aztán megszólalt a lelkiismerete, mert valószínű látszott rajtam, hogy nagyon szerelmes vagyok, vagy csak teher volt számára egy érzelgős nő, a lényeg, hogy kétszer megtette velem, hogy bebolondított és mind a két alkalommal visszalépett az utolsó pillanatban a "randitól". Szóval még arra se voltam jó neki, hogy csak megdugjon. Ő is házas volt amúgy és többször megcsalta már a feleségét, szóval nem az erkölcsi aggályai tartották vissza. Nem tudom, hogy azok a nők, akikkel megtette, miben különböztek tőlem. Szebbek voltak vagy lazábbak nálam. Sosem kedveltem ezt a férfitípust, mondhatni ki nem állhatom, és józan érvet nem tudok mondani, hogy miért nem tudom őt kiverni a fejemből. Engem mindenesetre padlóra küldött a játszadozásaival. Mondjuk másodjára már nem estem akkorát pofára. Ennek ellenére beletelt néhány hónapba, mire újra akartam élni. Úgyhogy kerestem valakit, akivel lefeküdtem és akivel próbáltam őt kiverni a fejemből, de annak is hamar vége lett.

A vége ennek az egésznek az, hogy valószínű el fogok válni - de ha nem, akkor csakis érdekből nem. Szex már a "szeretőm" előtt se volt, de mióta mást szeretek, még annyira se tudom a férjemnek széttenni a lábam.

Mivel valahol lakni kell, és ez se a férjemnek, se nekem nem könnyen megoldható külön, valószínűleg marad minden a régiben.

Az ismerkedést feladtam, mert így mindenki lotyónak néz és úgy is kezel, erre tényleg nem sok szükségem van.

Akár elválok, akár nem, maradok egyedül.

A majdnem szeretőm jelentkezett nemrég, de csak nagyon finoman, belike-olt néhány megosztásomat Fb-on, holott már rég töröltem az ismerőseim közül, én viszont nem reagáltam. Várható, hogy fog még próbálkozni, mert a munkájában most holtszezon jön és ha unatkozik, mindig eszébe jutok, de erre már nem vagyok vevő.

2019. ápr. 30. 19:17
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Elolvastam az összes kommentet. Az első reakcióm az volt, hogy: azta! Vannak itt történetek.. Annak pedig igazán örültem, hogy mindenki milyen kulturáltan adta elő.. "Jó" tudni, hogy Ti is úgy látjátok, hogy az élet nem csak fehér és fekete, és bizony sokszor igen komoly választások elé kerülünk..

Egyetértek azokkal, hogy elsősorban magunkon kell változtatni. Hozzáteszem, azért néha ez sem könnyű.

2019. ápr. 30. 19:58
 16/18 anonim ***** válasza:

10-es:

Ne hagyd magad, döntés elé állítottad és ő a párját választotta.

Ne add meg neki azt az örömet, hogy ennek ellenére mindkettőt megkapja.

Had sóvárogjon utánad :)

2019. ápr. 30. 21:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Sóvárog is 2éve.Multkor írta,hogy megbánta a döntését.Így járt...
2019. ápr. 30. 22:21
 18/18 anonim ***** válasza:
14-es, nem csak annak néznek, az is vagy :) Nincs ezzel semmi baj, a könnyebb utat választottad, mint a nők 90%-a :) Kell ilyen is, ettől szép az élet!
2019. máj. 3. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!