Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jól érzem, gondolom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, gondolom, hogy megcsal?

Figyelt kérdés
Férjemen régóta érzem, hogy van valakije, de nem tudom rábizonyítani. Jó ideig eljárt naponta 2-3x kávézgatni egy helyre. Utóbbi időben nem jár. Ma összekaptunk, gyanúsítgatott. Mondtam neki, hogy inkább nézzük meg, miért nem jár mostanában a kávézóba, korábban miért töltötte out napja nagy részét. Vagy mondom elment a csaj onnan? Pillanatnyi csend, de az a beszédes csend, majd közölte, hagyjam őt a hülyeségeimmel, majd rámrakta a telefont.
2019. ápr. 27. 12:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Azt mondja, jó a kombináló képességem.

Végülis tényleg mindegy már, hogy megcsalt vagy sem. Csak lenne akkor férfi és tökösen bevallaná. Igazság szerint már ez sem érdekelne annyira.

2019. ápr. 27. 15:35
 12/15 A kérdező kommentje:
Blöfföltem már, kiröhögött. Meg nézett rám full szánalmasan.
2019. ápr. 27. 15:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

szánalmasan nézett rád, mert az is vagy. (bocsi érte)

De szerintem ugyan mindegy meg-e csalt vagy sem, mikor egy pár között már csak ennyi a kommunikáció, meg nem működik a dolog, akkor mindegy is. zárd le.

2019. ápr. 27. 17:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Kifejti, hogy nem vagy az esete és bálna vagy és még a férjed???
2019. ápr. 27. 20:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de az a tény hogy olyan bántó dolgokat mond neked épp elég ok arra hogy véget vess a házasságodnak. Erre jön még hogy nem szexeltek, meg hogy biztosan megcsal, plusz teljesen hülyének néz. Miért ezen az egy dolgon kattogsz hogy bizonyítsd? A hiányzó óvszerek egyébként is egyértelmű bizonyítékok, mire vársz még?

Azért nevet ki mert saját magad alázod meg. Jól szórakozik rajtad miközben háztartási cseléd vagy, ő meg a krvjával hetyeg. Szedd már össze magad és lépj ki ebből a kapcsolatból.

2019. ápr. 28. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!