Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, gondolom, hogy megcsal?
Figyelt kérdés
Férjemen régóta érzem, hogy van valakije, de nem tudom rábizonyítani. Jó ideig eljárt naponta 2-3x kávézgatni egy helyre. Utóbbi időben nem jár. Ma összekaptunk, gyanúsítgatott. Mondtam neki, hogy inkább nézzük meg, miért nem jár mostanában a kávézóba, korábban miért töltötte out napja nagy részét. Vagy mondom elment a csaj onnan? Pillanatnyi csend, de az a beszédes csend, majd közölte, hagyjam őt a hülyeségeimmel, majd rámrakta a telefont.2019. ápr. 27. 12:29
1/15 anonim válasza:
Ebből nem derül ki, csak az, hogy nem túl jó a kapcsolatotok.
2/15 anonim válasza:
Nyilván nem a kávé fogta meg annyira, szóval még ha csak akart is megcsalni, az is bőven elég.
3/15 A kérdező kommentje:
Olyan furcsa jó ideje. Semmi nem jó, amit csinálok. Nem tetszek neki, kifejtette többször, hogy bálna vagyok, meg neki nem az ilyen nők tetszenek, mint én.
2019. ápr. 27. 12:35
4/15 A kérdező kommentje:
Mindig azt mondogatta, hogy a pincérnő hogy néz ki, mint egy dagadt bálna. Aztán mikor egy pasi lett a pincér, akkor már nem járt oda, ha be is ment, akkor is gyorsan kijött.
2019. ápr. 27. 12:36
6/15 A kérdező kommentje:
Megnéztem a gumikat. Volt egy majdnem tele doboz, meg egy, amiben több, mint a fele volt. Most az egyikben 5 db van,a másikban 4. Rákérdeztem, azt mondta, nem gondolod tán, hogy itthonról fogom vinni? De akkor ugyan hová lett, ha mi nem szexelünk, én meg nem léptem félre.
2019. ápr. 27. 14:16
7/15 Rockarc válasza:
Teljesen egyertelmu. Tagadni sem tagadta, csak kinyomott.
43F
8/15 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnám kideríteni? Jó ötlet kellene, mert a telefonjába nem jutok bele, le van zárolva.
2019. ápr. 27. 15:07
9/15 anonim válasza:
Próbálj meg blöfölni. Mond azt neki, hogy mindent tudsz, mert a "barátnője" elmondott neked mindent.Figyeld a reakciót mert az árulkodik. Amúgy mást nem igen tudsz tenni, esetleg követed, vagy megkérsz valakit hogy figyelje. Magánnyomozó is egy lehetőség.
10/15 Rockarc válasza:
Ez nem birosag, hogy be kelljen mutatni a fustolgo puskacsovet. Itt csak arrol szol a dolog, hogy te iteletet tudj hozni. Mar a gyanu is eleg sok esetben a szakitashoz, itt azert ennel joval tobb van, mar nagyjabol osszeraktad a kepet a jelekbol.
Most tenyleg honapokig ezen akarsz rugozni, hogy kergetoztok a sotetben, aztan egyszer ugyis le fog bukni? Van ertelme? Ha engem kerdezel, ez mar nem kapcsolat ami koztetek van, csak egyutt eltek, azt sem sokaig. Ennek fenyeben szamit, hogy megcsalt-e, vagy sem? Ugyanugy parasztul viselkedik veled. Jellemtelen, sose fogja beismerni, ha bocsanatkerest varsz, azt se fogod megkapni, csak az idot huzod.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!