Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most duzzogás a barátnőm részéről vagy megcsal?
Figyelt kérdés
Néha vannak olyan havi egyszer pasis hétvégék, mikor haverokkal megyünk ide oda, ilyenkor nem telefonálunk a csajainkkal, vissza sem írunk, ha csak úgy írnak. Ez már régóta ilyen szokás nálunk. Barátnőm mindig szokott sírni egy picit előtte de aztán észhez tér és ad egy puszit és érezzem jól magam, utána sem szokott sértődés lenni. Múlt héten pont ilyen hétvége volt, tok normális búcsúztunk el. Mióta viszont hazaértem alig ír, nem hív, egy egy szóban válaszol. Kérdezem mit csinál, mindig valahol van, pedig ő egy otthonulo típus. Azt tudom hogy mikor most távol voltam, volt egy olyan szülinapon ahol ott volt egy férfi aki évek óta randizni akar vele stb... Most szerintetek összejöttek? Vagy hiszti? Huszonévesek vagyunk és 6 éve együtt2019. ápr. 26. 22:28
1/17 A kérdező kommentje:
És nem élünk együtt ha ez számít
2019. ápr. 26. 22:29
2/17 anonim válasza:
A vécé deszkát nézd ha fel van hajtva akkor valószínűleg csávó jár hozzá
3/17 anonim válasza:
Rossz a kategória, ez már párkapcsolati probléma.
4/17 A kérdező kommentje:
Elnyomtam telefonról
2019. ápr. 26. 22:37
5/17 anonim válasza:
Sajna volt, ki visszaírjon neki és foglalkozzon vele...
6/17 anonim válasza:
Ha 6 éve vagytok együtt és 6 éve ez így működik, akkor ez nem csak egy kis szimpla duzzogás.
7/17 A kérdező kommentje:
Nem 6 éve, ez a hétvégézés 7 hónapja, de nem 3 napra csak 1 max másfél
2019. ápr. 26. 22:48
8/17 anonim válasza:
Megéri ez a rendszeres, havi szintű "lesz.rom a csajom" hétvége?
9/17 anonim válasza:
Lehet most telt be nála a pohár. Bocs de ez nagyon gáz. Én abszolút híve vagyok, hogy nem kell egymás seggében élni, kellenek a külön programok, de ez, hogy szándékosan akár napokig életjelet sem adsz magadról, ez végtelenül szánalmas.
10/17 anonim válasza:
Szerintem kipróbálta ő is ezt a "pasis hétvége" programot, és a jelek szerint bejött neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!