Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most duzzogás a barátnőm részéről vagy megcsal?
Ha eddig nem duzzogással reagált, akkor nem hinném, hogy most ez lenne az oka.
Szerintem most neki van annál izgalmasabb kimozdulós programja valakivel, mintsem neked írogasson vagy hívogasson.
Ha nem szakít még a következő pasis hétvégéd előtt, akkor már jó eséllyel nem sírdogálni fog, amiért elmész, hanem magában örülni, hogy elhúzol.
Nem értem. Nekünk is van néha pasis hétvége (igaz nem ilyen "gyakran"), de ha a feleségem ír, akkor tudom, hogy fontos. Válaszolok neki, ha hív akkor felveszem. Ha kések, akkor én hívom. Gondolom nem akartál beégni a haverok előtt, hogy mekkora "papucs" vagy és ha ők szarnak a "csajaikra" ilyenkor, akkor te is. Remélem megérte.
Egyébként valószínű, hogy amíg te épp nem válaszoltál a "csajodnak", addig valaki más megtette. Nem is hibáztathatod érte ha így van.
A párom szó nélkül elmehet a barátaival szórakozni, most is a teljes hétvégét vidéken tölti. Bízom benne, nem zavar. Én is megtehetem bármikor. DE! Ha keresem, vagy ő keres, azonnal felvesszük a telefont és az üzenetekre is válaszolunk, mert sosem lehet tudni mi van a másikkal.
Igen, fölösleges sztorizgatások nem kellenek, amikor tudjuk, hogy a másik a barátaival van, de ha ír/írok, az valószínű okkal van. Ha csak az az ok, hogy valami átsuhant az agyamon és pillanatnyilag rossz a lelkiállapotom, megnyugtatna, ha beszélnénk két szót, akkor az is pont elég ok arra, hogy képesek legyünk egymásra szánni bruttó 3,5 percet.
Nem jó ez a "barátnő mentes" történet, hiszen elvileg életed párjáról beszélsz, aki mindennél fontosabb. Jobb esetben.
Azt nem tudhatom, hogy benne mivan, megcsal-e. Lehet csak elege lett és egy kicsit egyedül lenne inkább.
Hat éve együtt, de még mindig csak tinis randizás, ráadásul elkezdesz rendszeresen hétvégi tivornyákat tartani... hát ebből nem az jött le neki, hogy te komolyan veszed a kapcsolatot, vagy hogy legalább te magad, a gondolkodásod, az érettséged előre halad.
Naná, hogy az első készséges vállon elsírta, milyen nehéz neki most, és a váll tulajdonosa jól megnyugtatta, hogy biztos nem vele van a baj, mert például ő sosem tenne ilyet, ha az ő barátnője lenne. Nem valószínű, hogy azonnal ágyba ugrott ennyitől, de hogy találkozgatnak és azért ignorál most téged, az hétszentség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!