Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy a ferjem megcsal azt is hogy kivel mert el olvastam az uzeneteit. Szerintetek szereti a masik not?
Nem vagy eleg neki, ez nyilvanvalo. A szexualis vagyait massal eli ki es miuttan egy jot kefelt, azert hogy befogd a szad te is kapsz egy adagot es igy csendben is maradsz es meg remenykedsz hogy teged szeret.
Lehet egy gyomrod hogy miuttan eljon a notol akit szet dugot, nyalt, stb.. meg te is ramaszol. Hanyinger vagy te is! Megerdemled a ferjed minden extraval egyutt!
Eszméletlen gyengék a nők is, tisztelet a kivételnek. Ha én ilyet csináltam volna, a feleségem nem hogy rám mászott volna, hanem úgy vágta volna ki a cuccaim a házból, hogy csak úgy ropogott volna!
Most komolyan! Hogy tudsz ennyire nulla ember lenni kedves kérdező?
Most téged az érdekel hogy szereti-e a másik nőt? Ez számít? Nem tök mindegy? Te egy orbitálisan nulla vagy a férjecskéd szemében, de valahol meg is értem őt.
Kezdeményeztél,úgy hogy tudtad honnan jön?
A beszélgetéseikből nem derült ki hogy vannak e érzelmek?
Na és a szeretők nem undorodnak a pasitól aki éppen a feleségbe mártja, majd a szerető szájába nyomja a f.rkát? Az éremnek két oldala van.
Dobd ki a francba kérdező, ne engedd, hogy megalázzon és esetleg valami nemi betegséggel fertőzzön meg ez az aljas féreg!
Olyanok, mint te. De sok boldogságot a férjed idegen nőktől váladékos nyelvéhez, farkához. Ezek szerint te is szereted a puncikat, nemcsak a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!