Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátom egy hónapja. A messenger beszélgetéseinket olvastam, amikor véletlenül átküldtem neki egy karaktert. Ő pedig visszaküldött egy kérdőjelet. Szerintetek van ennek jelentősége?
Figyelt kérdés
A kapcsolatunk alatt sokszor elgépeltem mindenfélét, hívást kezdeményeztem véletlenül stb, sose kérdezte meg mi ez. Ezért furcsa kicsit most. Ő szakított velem magyarázat nélkül. Azóta nem beszéltünk. Belegondolva ha én elhagyok valakit, ezt betudom annak hogy biztos véletlen, vállat vonok és megyek tovább. Reagálni egyébként nem tudtam, mert elbőgtem magam. :/2019. ápr. 20. 19:50
1/15 anonim válasza:
Most már dugnod kell vele, nincs visszaút. Vagy velem.
2/15 anonim válasza:
Ezzel annyit akart csak, hogy mit akarsz/akarsz e valamit. Ennyiben hagyod vagy leírod, hogy véletlen oda nyomtál, bocs. Nincs jelentősége szerintem.
32/f
3/15 A legrosszindulatúbb válasza:
Szakítás után te mi a francért olvasgatod még a beszélgetéseiteket? Törlés, tiltás, takarítás és viszlát. Látod, ebben az esetben is megkímélted volna magadat egy bőgéstől, ha időben törölsz mindent, csakhogy te még mindig az exed után sóvárogsz. Időpocsékolás. Lépj tovább!
4/15 anonim válasza:
Fusson mindenki amerre lát!!!!! Eljő az apokalipszis!
5/15 A kérdező kommentje:
3# már vokt egy szakítás-újrakezdésünk. :D dupla olyan nehéz felfogni hogy vége
2019. ápr. 20. 19:57
7/15 anonim válasza:
„Semmi, csak visszakaerestem valamit a beszélgetésünkben, amiről tudtam, hogy neked írtam, és véletlenül küldtem ezt az üzenetet.”
Miért kell túlgondolni? Mi baj van az igazsággal? 😃
8/15 A kérdező kommentje:
#7 az igazsággal nincs probléma, csak nem vagyok egyenlőre lelkileg felkészülve hogy esetleg hideg lesz, rideg lesz, nem tudok egyenlőre pár szót se váltani vele. Viszont fura, én azoknak a felreütéseire nem reagálok semmit, akik tök közömbösek. Ahogy az itteni idióták is közömbösek pl. :)
2019. ápr. 20. 20:42
9/15 anonim válasza:
ez egy ártatlan irkálás basszus, mintha 12 éves kislány lennél.
10/15 anonim válasza:
A kérdőjel azt jelenti, hogy "Mi van, mit akarsz?" Nem, nem akarja veled újrakezdeni, hiszen szakított veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!