Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dobhatnám pici föl a beszélgetéseinket?
Van egy fiú barátom, akit kb 2 hónapja ismertem meg interneten. Nagyon jókat beszélgettünk, szinte minden témakörben, de mostanra mintha elfogytak volna a témák, csak beszélgetünk a semmiről. De félek, hogy ha nincs érdekes témánk akkor egy idő után meg fog unni engem, és akkor majd nem beszélünk, de azért fontos nekem.
Szóval mit tanácsoltok?
Válaszaitokat előre is köszönöm :)
1# mivel? :O
2# az tényleg kellemetlen, én sem akarok ebbe a helyzetbe kerülni ezért szeretnék valami megoldást találni :)
Személyesen kellene együtt lógni és akkor lenne közös témátok. Vagy nagyon távkapcsolat a dolog? mert akkor be fog sülni sajnos.
2 hónap után már simán találkozhatnátok.
A webcamon való beszélgetés is feldobhatja a beszélgetést új lendületet adhat neki mert látjátok egymást....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!