Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az már beteges dolog, ha hónapokkal később is visszaolvasom a beszélgetéseinket?
Sajnos mostanában már nem beszélünk, és nekem nagyon hiányzik. Sokszor van, hogy visszaolvasom a régi beszélgetéseinket, és mosolygok, hogy akkor még milyen jó volt minden. De a hülyeségemnek köszönhetően ezt is elcsesztem. Mind1... Szóval szerintetek ez már beteges dolog? Mit tudnék tenni, hogy elfelejtsem?
L/20
Ha el akarod felejteni, a legrosszabb stratégia, ha újra és újra átolvasod a régi beszélgetéseiteket.
Amikor elhatároztad magad, és kész vagy tovább lépni, tégy is ennek megfelelően. Törölj ki minden üzenetet és unfollow-old facebookon. Kezd el újra randizni.
Aranyos dolog.
Mi 1 hónapja mentünk szét a barátnőmmel 2.5 év után.
Ő továbblépett, én kínlódok..nagyon.
Erre még nem vetemedtem, amire te...de nem is szeretnék hiszen csak még jobban fájna.
Bőven elég így is az emlékképek, mik bevillannak könnyekkel töltik meg a szemem, egy érzés hogy ölelt, és csókolt, s mindezt már más kapja meg.
26/F
Nem beteges csak szereted még....
Semmi esély arra,hogy kibéküljetek?Mit tettél?
Ha akarod privátban is irhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!