Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok úgy, hogy megpróbáltátok megbocsátani a megcsalást, de nem sikerült teljesen túltennetek rajta megatokat?
Figyelt kérdés
Engem megcsalt a feleségem az esküvő után 2 évvel,de elmondta és megpróbáltam elfelwjteni.Azóta eltelt 7 év és még mindig néha a fejembe van.Ez miatt nem vagyok biztos a gyerekvállalásba sem. Én 37,ő 34. Még talán az utolsó időpont hogy ujra tudnánk kezdeni mással,viszont kötődök is hozzá. Évek óta ezen agyalok,hogy mitévő legyek,de nem tudtam elhatározni magam semmire.2019. ápr. 23. 02:52
11/12 anonim válasza:
Sosem lehet tul tenni magadat ha meg csal az az ember akit szeretsz! Még csak bele gondolni sem merek!
12/12 anonim válasza:
ha ő maga vallotta be, akkor értékelném, mert az azt jelenti, hogy megbánta a dolgot.
Az undorító dolog az, ha valaki megcsal, és eltitkolja, esetleg erre nekem kell rájönnöm, na ott már sokkal kevesebb lenne a bizalom, mert semmit sem hinnék el már neki, ellenben azzal, ha elmondja ő maga.
Neked kell túltenned magad rajta, de ha ennyi idő alatt nem ment, ne eröltesd, ha eddig agyaltál rajta, ezek után is fogsz.
Most kell eldöntened, hogy így vállalsz egy bizonytalan kapcsolatba gyereket (bizontalan kapcsolat nem csak a részéről, hanem a részedről is, mert te sem vagy benne biztos, hogy hűséges marad-e, és ez rányomja a bélyeget a kapcsolatra is), vagy továbblépsz.
A gyerek nem old meg semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!