Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Voltatok úgy, hogy megpróbáltá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok úgy, hogy megpróbáltátok megbocsátani a megcsalást, de nem sikerült teljesen túltennetek rajta megatokat?

Figyelt kérdés
Engem megcsalt a feleségem az esküvő után 2 évvel,de elmondta és megpróbáltam elfelwjteni.Azóta eltelt 7 év és még mindig néha a fejembe van.Ez miatt nem vagyok biztos a gyerekvállalásba sem. Én 37,ő 34. Még talán az utolsó időpont hogy ujra tudnánk kezdeni mással,viszont kötődök is hozzá. Évek óta ezen agyalok,hogy mitévő legyek,de nem tudtam elhatározni magam semmire.
2019. ápr. 23. 02:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt a szitu nálam is. Ne vállalj gyereket vele. Ha ennyi év után is nyomaszt, akkor válj el.
2019. ápr. 23. 04:05
 2/12 Bence_ ***** válasza:
Azóta jó vele, más a kapcsolatok, kinézed belőle, hogy újra megteszi?
2019. ápr. 23. 06:13
 3/12 anonim ***** válasza:
24%
Te soha nem csaltad meg őt?
2019. ápr. 23. 06:33
 4/12 anonim ***** válasza:
31%
Voltam, de nem akartam húzni senki idejét, és egy év után szakítottam. Te meg gyakorlatilag elvetted a lehetőségét, hogy gyereket szüljön.
2019. ápr. 23. 06:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A konkrét esetetet nézve, ilyen kapcsolatba biztos nem csinálnék gyereket. Nem lenne jó senkinek. Nem is értem, hogy hogy bírtál magadban 7 évig őrlődni és így benne maradni...
2019. ápr. 23. 07:36
 6/12 anonim ***** válasza:

Évek óta agyalsz rajta, tehát nyomaszt a dolog.

Elárulom, a gyerek semmit nem oldd meg.

Csak elköteleződsz mellette. Viszont ha valami akkor nem működött (mert a megcsalás azért történik) , a gyerek után is siman felléphet. De nyilván a te döntésed. Mindig van másik út.

2019. ápr. 23. 07:44
 7/12 anonim ***** válasza:
22%
Töketlen vagy. Csaljad orrba-szájba. Ha még így is veled marad, akkor legalább szeret.
2019. ápr. 23. 08:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem voltam így.Elváltam a megcsalás kiderülése után.Jó döntés volt.Ismerem saját magam, és egy ilyen lépést soha nem tudok megbocsátani senkinek sem.Örök életemben tüske maradt volna bennem, a bizalmam semmilyen formában nem tudta volna visszaszerezni.Így minek kínlódtam volna egy ilyen jellemű ember mellett?
2019. ápr. 23. 08:23
 9/12 anonim ***** válasza:
22%

Az alapján dönts, hogy szerinted milyen anyuka lenne ő, milyen család lennétek!

Ha minden ideális, csak a megcsalás van, akkor nyugodj bele! Jobbat nem találsz. Nem a korod miatt. Az emberek nagyrésze ilyen. Valamiről le kell mondanod, kompromiaszum kell. Pl más lehet szar anya lenne; vagy nem csalna meg, de hisztis; vagy.......

2019. ápr. 23. 08:28
 10/12 Rockarc ***** válasza:
39%

A problemak jelentos resze a gyerek szuletese utan jonnek. Ha ilyen "stabil" kapcsolattal vagtok bele, abbol valas lesz jo esellyel. Nugodt lehetsz, hogy aki egyszer mar megcsalasra adta a fejet, az maskor is megteszi, mert a lelkiismerete a nullaval egyenlo. Szerintem nem az a kerdes, hogy ujra meg fogja-e tenni, hanem az, hogy mikor.

43F

2019. ápr. 23. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!