Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbocsátani - ti hogy vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátani - ti hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés

egy barátnőmmel arról dutunk, hogy egbocsátanánk-e, ha a pasink élelkileg-érzelmileg és/vagy testileg megcsana.

én mondtam, hogy kizárt.

ő azt mondta, megbocsátana, de a bizalom eltűnne, már nem tudna feltétel nélkül megbízni a párjában, és emiatt a kapcsolatuk rosszabbá válni.

de nem tudná elengedni a pasit, mert szereti.

mondtam neki, de ha megcsalna téged, azr jelentené, jhogy ő biszont nem is szeret, nem is tisztel téged, akkor meg minden kapaszkodni valakibe, és megalázkodni?

nektek mi a véleményetek?

2018. jún. 17. 22:09
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
jav.: egy barátnőmmel arról dumáltunk, hogy megbocsátanánk-e, ha a pasink lelkileg-érzelmileg és/vagy testileg megcsalna.
2018. jún. 17. 22:11
 2/11 A kérdező kommentje:
jav. 2.: mondtam neki, de ha megcsalna téged, azt jelentené, hogy ő viszont nem is szeret, nem is tisztel téged, akkor meg minek kapaszkodni valakibe, és megalázkodni?
2018. jún. 17. 22:16
 3/11 iamaveryniceguy ***** válasza:
88%

A kapcsolat mindenképpen lezárulna. A bizalom eltűnne és azt nem tudná visszaszerezni soha. Nélküle pedig nincs értelme kapcsolatnak.

1-2 évvel később tudnánk értelmesen beszélgetni, ha összetalálkoznánk véletlenül, de újra a közelembe nem engedném. Tehát nem tudnék megbocsájtani neki.

2018. jún. 17. 22:27
 4/11 anonim ***** válasza:
5%
Ez a monogámia akkora egy baromság. Senki tulajdonai nem vagyunk, még egy kapcsolatban sem. Érdekes, ahol elfogadják a többnejűséget pl nem sírnak a nők, hogy nem ők az egyetlenek a férfi életébe.
2018. jún. 17. 22:31
 5/11 iamaveryniceguy ***** válasza:
84%
Senki sem kötelez téged monogám kapcsolatra. Keress olyan párt, aki szintén így gondolkozik. Ennyi a titok nyitja.
2018. jún. 17. 22:38
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Semmilyen mentség nincs a megcsalásra vica-versa az etikai kódexemben. Ez már a másik személy teljes megsemmisítése, megalázása. A hűség döntés kérdése. Mi döntünk akkor is, ha iszunk, ha összeveszünk, ha beteg lesz valaki és emiatt nem lehet köztünk szex, mindig. Nincs mentség rá, ki kell dobni azt, aki megcsalja a másikat.
2018. jún. 17. 22:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Sohasem bocsájtanék meg.
2018. jún. 17. 23:08
 8/11 A kérdező kommentje:

olyan jókat mondtok, (leszámítva azt, aki a monogámiát megkérdőjelezi, akkor menj olyan országba, ahol elfogadott a többnejűség, de ne alázz meg senkit itt azzal, hogy megcsalod!).

már kezdtem azt hinni, én vagyok a hülye, hogy semmilyen körülmények között nem bocsájtanám meg a megcsalást.

nemrég közelről végignézhettem, ahogy nőismerős megbocsájtotta a párjának, hogy hónapokon át más nőhöz került érzelmileg-lelkileg közel.

elintézte a nő azzal, hogy a másik nőt hibáztatta, és védte, mint egy sárkány a pasiját.

ez annyira szánalmas!

mikor ilyen eseteket hallok, azon gondolkozom, hol az illető méltósága, mennyire tiszteli saját magát? és hogy tud ezek után megbízni még a párjában?

2018. jún. 17. 23:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Voltam abban a helyzetben, amit a barátnőd vall. Életem legnagyobb hibája volt nem kirakni azonnal, fél évre rá ugyanott tartottunk, ahol a part szakadt.

29n

2018. jún. 17. 23:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Fogadd el hogy mindenki más. Ami neked nem fér bele és kizáró ok, az másnak nem biztos. Ennyi, pont.
2018. jún. 18. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!