Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátani - ti hogy vagytok vele?
egy barátnőmmel arról dutunk, hogy egbocsátanánk-e, ha a pasink élelkileg-érzelmileg és/vagy testileg megcsana.
én mondtam, hogy kizárt.
ő azt mondta, megbocsátana, de a bizalom eltűnne, már nem tudna feltétel nélkül megbízni a párjában, és emiatt a kapcsolatuk rosszabbá válni.
de nem tudná elengedni a pasit, mert szereti.
mondtam neki, de ha megcsalna téged, azr jelentené, jhogy ő biszont nem is szeret, nem is tisztel téged, akkor meg minden kapaszkodni valakibe, és megalázkodni?
nektek mi a véleményetek?
A kapcsolat mindenképpen lezárulna. A bizalom eltűnne és azt nem tudná visszaszerezni soha. Nélküle pedig nincs értelme kapcsolatnak.
1-2 évvel később tudnánk értelmesen beszélgetni, ha összetalálkoznánk véletlenül, de újra a közelembe nem engedném. Tehát nem tudnék megbocsájtani neki.
olyan jókat mondtok, (leszámítva azt, aki a monogámiát megkérdőjelezi, akkor menj olyan országba, ahol elfogadott a többnejűség, de ne alázz meg senkit itt azzal, hogy megcsalod!).
már kezdtem azt hinni, én vagyok a hülye, hogy semmilyen körülmények között nem bocsájtanám meg a megcsalást.
nemrég közelről végignézhettem, ahogy nőismerős megbocsájtotta a párjának, hogy hónapokon át más nőhöz került érzelmileg-lelkileg közel.
elintézte a nő azzal, hogy a másik nőt hibáztatta, és védte, mint egy sárkány a pasiját.
ez annyira szánalmas!
mikor ilyen eseteket hallok, azon gondolkozom, hol az illető méltósága, mennyire tiszteli saját magát? és hogy tud ezek után megbízni még a párjában?
Voltam abban a helyzetben, amit a barátnőd vall. Életem legnagyobb hibája volt nem kirakni azonnal, fél évre rá ugyanott tartottunk, ahol a part szakadt.
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!