Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbocsátani - ti hogy vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátani - ti hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés

egy barátnőmmel arról dutunk, hogy egbocsátanánk-e, ha a pasink élelkileg-érzelmileg és/vagy testileg megcsana.

én mondtam, hogy kizárt.

ő azt mondta, megbocsátana, de a bizalom eltűnne, már nem tudna feltétel nélkül megbízni a párjában, és emiatt a kapcsolatuk rosszabbá válni.

de nem tudná elengedni a pasit, mert szereti.

mondtam neki, de ha megcsalna téged, azr jelentené, jhogy ő biszont nem is szeret, nem is tisztel téged, akkor meg minden kapaszkodni valakibe, és megalázkodni?

nektek mi a véleményetek?

2018. jún. 17. 22:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Attól függ mit értesz megbocsàtàs alatt. Ha azt, hogy folytatom- e a kapcsolatot olyannal aki megcsalt, akkor a vàlaszom egy hatalmas NEM! Soha! Nem vagyok igénytelen, sose maradnék együtt olyannal aki nem szeret, megcsal, megalàz, hazudozik , elàrulja a szerelmemet és a kapcsolatunk tisztasàgàt.

Idővel megbocsàtanék mert ez segít elengedni, tovàbb lépni. De a kapcsolatunk abban a pillanatban véget érne részemről amint a hűtlenségéről tudomàst szerzek. Lehet lepontozni, az se érdekel, de soha nem süllyednék le oda, hogy beérjem egy ilyen emberrel. Akkor inkàbb egyedül lennék.

2018. jún. 18. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!