Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el ennyien a megcsalást? Attól még szerelmesek vagyunk a párunkba.
Ez most komoly? :)))
Na jo... jo magam at estem mar par dolgon csaltam, es csalva voltam, igy elmondhatom hogy a megcsalas az elvezet es ha megcsalnak... na az a szar erzes.
En amikor megcsaltam, nem szerettem, mert amikor igazan, nem is hogy szeretsz, de tisztelsz valakit, akkor azt nem vered at, nem hazudsz neki, nem bantod meg.
Forditott helyzetbe kell tenned magad, gondolj bele, hogy neked hogyan esne, es akkor majd megerted, de inkabb ha majd ateled :)
Így van. A szerelem az olyan ösztönös érzés, ami az egyént monogám berendezkedésre ösztönzi.
Tehát te a párodat kedveled, kötődsz hozzá, esetleg még vonzónak is tartod. De ha megcsalod, akkor nem vagy szerelmes belé.
Az nem baj, ha már nem vagy szerelmes, mert az elmúlik, elmélyol másfajta érzésekké, erősebb kötődéssé. Viszont gondolom a párod monogámnak képzeli a kapcsolatot ez után is.
Maga a megcsalás szó is arra enged következtetni, hogy átvered őt, a háta mögött teszel olyat, amiért kivágott volna a pichába az otthoni kényelmedből.
Vannak nem monogám kapcsolatok, amikor a párok megbeszélik, hogy bizonyos szabályok mellett félremehetnek a felek, vagy akár ilyen párcserés dolgok (swinger).
Ezeknél nincs átverés. Ez maximum undorító külső szemmel, de legalább egymást nem veritek át.
Tehát az olyan megcsalás, amiről te beszélsz, abban az átverés a gond, hogy nem tiszteled a párodat, hogy gyáva vagy szakítani ha már nem őt akarod és hazudsz neki, hogy simán hazaviszed neki a nemibetegségeket, és még csak nem is szégyelled magad ezek miatz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!