Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha jól megy az ismerkedés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jól megy az ismerkedés, miért érzem azt, hogy màr nem kell hűségesnek lennem?

Figyelt kérdés

Régen mikor gondjaim voltak, meg tudtam becsülni a csajokat, sőt, mi több rohantam utànuk. Azóta eltelt az idő, vàltoztam. Külsőre is, a megjelenésem férfiasabb lett, hatàrozottabb lettem. Köszönhetem ezt a tanultaknak, amiket pàr nàlam tekintélyesebb férfitól tanultam.

Azóta azon vettem magam észre, hogy ha lehetőségem van rà, simàn leàllok a csajokkal flörtölgetni. Nevetgélek vele, mintha nem lenne senkim, randira hívom, talàlkozunk is, valami olyan helyen, hogy nehogy lebukjunk, tehàt pl. nem a plàzàban, mintha tini lennék... pàrkapcsolatban nagy ívben teszek a dolgokra, inkàbb jàtszok a gépen, előfoedulhat, hogy napokig nem keresem azt, akivel jàrok. Az van bennem, hogy úgyis akad màs, nagyon megvàltoztam.

Az ilyen vàltozàs normàlis?

2019. márc. 25. 05:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egy kicsit elszállt az agyad és az egód az egekbe emelkedett.

Aztán majd jön a sok szék közül a földre esés és visszatérsz oda,hogy örülsz ha lesz egy normális barátnőd.

2019. márc. 25. 10:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Úgy élsz, ahogy szeretnél. Viszont az nem fair, hogy női lelkekkel játszol, nőket teszel tönkre. Légy korrekt és mondd meg, hogy nincs szükséged kapcsolatra, csak játszol. Mindenkinek, aki az utadba kerül és akarsz tőle valamit.
2019. márc. 25. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!