Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit tennétek, ha tesztelnét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha tesztelnétek a párotokat, és ő be is ugrana a csőbe?

Figyelt kérdés
Szóval be adná a derekát ismerkedésre. Fiatal, csinos, igényes nő vagyok, mások szerint szép. Megadok neki mindent, a szex isteni. Úgy éreztem minden okés, igaz sokat marakodunk mostanában. Ő idősebb nálam. Szóval azt hittem, minden tökély a veszekedéseket leszámítva, amiket próbálunk helyrehozni, de ezek szerint mégsem. Ráírtam egy velem egykorú csaj facebookjáról, hogy ismerkedve e, és be is jelöltem. Ő visszaigazolt, és rávágta, hogy szívesen ismerkedne. Na itt már olyan ideges lettem, hogy legszivesebben az arcába vágtam volna... mik legyenek a továbbiak?

2018. okt. 22. 11:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%

:D

Hát mit lehet ilyenkor tenni...

Nyelni egy nagyot vagy szétválni.

2018. okt. 22. 11:18
 2/23 anonim ***** válasza:
83%
Semmit ne tegyél, csak annyit hogy emeld a kalapod, és lépj tovább. Idő kérdése és le leszel cserélve. Akár hogy nézel ki. Ennek a pasinak te egy luk vagy, de semmi több.
2018. okt. 22. 11:22
 3/23 A kérdező kommentje:
Természetesen a csajszi beleegyezett a trükkbe.
2018. okt. 22. 11:24
 4/23 anonim ***** válasza:
92%
Mi értelme a tesztelésnek, ha aztán semmit nem kezdesz a nyert információval? Ezek után nem lenne kérdés, ha ilyen könnyedén ismerkedne melletted, akkor ki tudja, már nem teszi-e ezt régóta, és ki tudja, hogy vajon ez-e az oka a vitáitoknak. Én hagynám, ha már eleve felmerült a gyanú benned, hogy tesztelgesd, és ráadásul meg is bukott a teszten, akkor semmi értelme tovább folytatni a kapcsolatot. Bizalom nulla.
2018. okt. 22. 11:26
 5/23 anonim ***** válasza:
64%

A szépség meg a jó szex egy dolog. Lehet nem illetek össze.

Amúgy én leköszönnék a fenti esetben.

2018. okt. 22. 11:26
 6/23 anonim ***** válasza:
89%

Hívd el randira, aztán "véletlenül" fuss vele össze. Utána dobd ki.

Azért tesztelted, mert tudni akartad, hogy mennyire hűséges. Most már tudod.

2018. okt. 22. 11:27
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
Szóval nem állhat szóba másik csajjal,ha jól értem,,,más a helyzet ha találkozna is,persze nem kizárt,de ennyiből ne ítéld el.
2018. okt. 22. 11:28
 8/23 anonim ***** válasza:
26%
Eleve nem tesztelném a páromat! 😎
2018. okt. 22. 11:28
 9/23 anonim ***** válasza:
10%
6-nál a pont,ha már tesztelgeted..!! Én nem tesztelgetném ,pont ezért,inkább ne tudjam meg..
2018. okt. 22. 12:09
 10/23 anonim ***** válasza:
86%
Jól tetted,így legalább kiderült milyen féreg.
2018. okt. 22. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!