Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit tennétek, ha tesztelnét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha tesztelnétek a párotokat, és ő be is ugrana a csőbe?

Figyelt kérdés
Szóval be adná a derekát ismerkedésre. Fiatal, csinos, igényes nő vagyok, mások szerint szép. Megadok neki mindent, a szex isteni. Úgy éreztem minden okés, igaz sokat marakodunk mostanában. Ő idősebb nálam. Szóval azt hittem, minden tökély a veszekedéseket leszámítva, amiket próbálunk helyrehozni, de ezek szerint mégsem. Ráírtam egy velem egykorú csaj facebookjáról, hogy ismerkedve e, és be is jelöltem. Ő visszaigazolt, és rávágta, hogy szívesen ismerkedne. Na itt már olyan ideges lettem, hogy legszivesebben az arcába vágtam volna... mik legyenek a továbbiak?

2018. okt. 22. 11:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
13%

Tehát, ha jól értem, te beléptél a pasid facebookjára és a nevében bejelöltél egy veled egykorú csajt, akivel ismerkedtél, ebbe a csaj pedig bele ment, emiatt pedig a hapsidra haragszol. Te helyből vagy ennyire hülye vagy azért rendesen neki szoktál futni ?

32/f

2018. okt. 22. 12:38
 12/23 anonim ***** válasza:
63%
Én tovább vinném a dolgot. Ezek után érdekelne h meddig megy el. Max 1 hónapig kell ezt játszanod, utána meg randira hívni. Ott lenne persze a lány, aztán mikor már tényleg jól érzik magukat, akkor felbukkannál h wtf. Persze erre a csaj is kiverné a balhét h neked csajod van?! Na az lenne az igazi, egyből két szék közé esne.
2018. okt. 22. 12:57
 13/23 anonim ***** válasza:
70%
#11, fuss neki megegyszer a kérdésnek, mert nem sikerült megértened. :)
2018. okt. 22. 12:59
 14/23 anonim ***** válasza:
11 nagyon hülye vagy! Látom szövegértés jól megy... ülj le 1es!!
2018. okt. 22. 13:48
 15/23 anonim ***** válasza:
24%

Ez így elég gyerekes... Ha jól értelmezem ezt az egészet, rávettél egy másik nőt, hogy üzenetet küldj a pasidnak, hogy van-e kedve ismerkedni?! És azt válaszolta, hogy van... Tehát felmerülnek itt további kérdések is...

1. Ha valaki rám ír, hogy van-e kedvem ismerkedni és azt válaszolom, hogy van. az megcsalásnak minősül?

2. Ebből leszűrted, hogy rögtön meg is csalna a pasid?

Mielőtt elhamarkodottan ítélkeznél... Vidd tovább ezt a történetet... Legalább a "van kedved dugni velem ma este?" kérdésig... És, ha arra azt válaszolja, hogy van. akkor azt mondom oké... szar alak...

2018. okt. 23. 08:50
 16/23 anonim ***** válasza:
66%

Gondolom a tesztnek meg volt az oka. Az ember csak úgy nem csinál ilyeneket.

Szakítanék. Mert mi lenne ha valaki valóban próbálkozna nála? Vagy már meg is tette....

2018. okt. 23. 16:26
 17/23 anonim ***** válasza:
78%

15-ösnek:

Az egy másik kérdés, hogy gyerekes vagy nem gyerekes dolog ilyen módon kiugrasztani a nyulat a bokorból. Nekem ilyen biztosan nem jutott volna eszembe. De koncentráljunk a kérdésre. A kérdező párjának írt egy számára ismeretlen nő, hogy van-e kedve ismerkedni, és ő igennel válaszolt.

Ez még azért talán nem nevezhető megcsalásnak, de annak az előszobája. Milyen ember az, aki párkapcsolatban nyitott az ismerkedésre idegen emberekkel? Szar alak, ha tetszik, ha nem. Párkapcsolatban fel se szabadna merülnie ennek a kérdésnek. Érdekes, hogy nálad csak onnantól lenne szar alak, ha elmenne egy vadidegen nővel dugni annak ellenére, hogy párkapcsolatban él ... Az én értékrendemben ez már sokkal rosszabb minősítést kapna a szar alaktól ...

2018. okt. 23. 19:58
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Hölgyeim,önök csak nőkkel,meg gyerekkori barátokkal kommunikálnak ezek szerint,,szóba se lehet állni senkivel,,,ilyen körülmények közt jól tette ha megcsalt,normális ember nem viseli el ha ennyire féltékenyek rá,,jöhet a lepontozás,akkor is örülök hogy nem nyuszi a pasid.
2018. okt. 23. 22:28
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

17-es

Csak a nők olyan ostobák, hogy amennyiben egy pasi megszólítja, akkor rögtön az a felelet, hogy "bocs, de már van barátom!", ha van, ha nincs... :D

Az ismerkedés általános szabályai. Ha valaki meg szeretne velem ismerkedni, nem utasítom vissza, mert az bunkóság. Először én is szeretném tudni, hogy mit akar... ha azt írja dugni akar velem és van barátnőm, nyilván lepattintom, de csak úgy, mert ismerkedni van kedve... A nők is eljárnak csajos bulikba... pasikkal is ismerkednek közben... Van aki chip-n-dale showra is megy és simán lesz@pja a kockahasú táncost, amíg a pasija otthon őrzi a gyerekét... Szóval hagyjuk már ezt a csúnya-rosszak vagyunk stílust...

2018. okt. 24. 03:54
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

18-as, 19-es: Ti tényleg nem érzitek a különbséget aközött, hogy egy társaságban, munkahelyen, buliban az ember másokkal (akár korábban idegenekkel) kommunikál, beszélget vagy direktben leszólít valakit, hogy szeretne megismerkedni vele?

Az első teljesen normális dolog, maximum az extra féltékeny embereket zavarja, ha a párja mással is szóba áll. Ha egy nőtől megkérdezed, hogy mennyi az idő vagy merre van X.Y. utca/bolt/műzeum, és rávágja, hogy van barátja, az szimplán bunkóság. De persze lehet, hogy ez is valami önvédelmi mechanizmus, mert mondjuk naponta X pasi hasonló kamu dumával szólítja le, miközben ismerkedni szeretne, rohadtul nem a kérdésre adott válasz érdekli.

Hiába próbáljátok tök normális és elfogadott dolognak beállítani az ellenkező neművel történő ismerkedést párkapcsolatban élők esetén, attól még nem az, bunkóság, szemétség, a párotok semmibe vétele.

2018. okt. 24. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!