Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedési időszakunk alatt legeküdt egy nővel. Szólnátok érte, vagy felesleges?
Hasonló velem is történt, óriási szerelem, lapoztunk.
Csak akkor is elfelejtett szólni mikor évekkel később megcsalt.
Mindig cseng a vészcsengő, csak az ember hajlamos ügyet sem vetni rá.
Szerintem ez gáz.
Ha én udvarlok egy csajnak azt szíből teszem hogy megismerjem és tervezzek vele.
Az hogy közben más növel lefekszik gyakorlatilag árulás.
Gyenge emberi jellemre vall ilyen emberrel a helyedben meggondolnám hogy foglalkozzak de nem akarok okoskodni te tudod.
Lehet ettől jobb férfit is érdemelnél, aki nem kamuból van veled meg kamuból szeret ideig óráig..
Pl ha lebetegednél kitartana melletted..?
Én ezt úgy írom mint szexmániás,ismerkedek egy csajjal,simán lehetne mellette nőket d.gni,mégsem teszem,inkább kiverem többször,mert nem visz rá a lélek,pedig eléggé kivagyok.Hogy esne ez a másiknak hogy tartok valakit erre a célra, aztán ismerkedek veled,és na gyere mert veled akarom viszot a párkapcsolatot persze ha ő is így gondolkodik meg tart is szexre akkor nem kell beszélni arról hogy neki hogy esne,ezek az emberek nem úgy látják a dolgokat.
Ismerkedtem csajjal,aki ugyanúgy szereti a szexet nem kicsit,de neki van szexkapcsolata,azt mondta megszakítaná vele hogy ha alakulna velem,meg tali stb... .Tudom hogy van aki úgy gondolja hogy hjajj nincs abba semmi emberi dolog d.gni,hát én meg úgy vagyok vele,hogy majd lesz olyan nő aki max inkább elvan masztival és az igazit várja,meg milyen már hogy addig azzal k.rogat,de mostmár jöhet a másik,csak az szerelemmel,(ha szerelemmel),na hagyjuk már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!