Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a helyzettel? Felesleges már foglalkoznom egy ilyen régi dologgal?
Megtudtam, hogy a feleségemnek volt régebben egy félrelépése. Ennek már 8 éve van és soha nem éreztem úgy, hogy rossz feleség lenne. Nagyon szeretem őt, de haragszom rá, mert most se tőle tudtam meg, bár nem is tagadta le. Ha ő mondja el nekem, akkor más lenne. Nem szeretném elhagyni ilyesmi miatt, az elmúlt évek minket bizonyítanak. A feleségem nagyon kétségbe van esve és nekem is fáj. Hogy dolgozzam fel? Nem tudnám és nem is akarom elhagyni, csak nem akarok erre gondolni se.
30F és 28N
Mivan ha több is volt?
Ha ezt sem mondta el...
Nehogy idöközben több is kiderüljön
ÉS hogy tudtál meg most egy 8 éveel ezelőtti meegcsalást?
Kutakodtál vagy jóakaróó, esetleg maga a szerető fél árulta el?
És honnan tudod, hogy ez volt az egyetlen eset? - HA egyáltalán egyetlen alkalom volt és mondjuk nem tartott hónapokig, vagy évekig?
Ha túl tudsz rajta lépni és egyszeri hiba volt ami után sose fordult meg a fejében hasonló, akkor én azt mondom érdemes úl is lépni rajta,
Ha nem fogsz tudni túllépni ezen a dolgon, akkor a kapcsolatnak így is úgy is annyi. Ez személyiségtől is függ, van ki meg tud bocsájtani, van, aki nem. Attól függ, te melyik vagy.
Sajnos a helyzeted elég kritikus. Mert minden más lenne ha a feleséged lett volna az aki elmondta volna neked a félrelépését. Mint úgy, hogy fél a nagy bukástól és most elismer neked valamit.
Gondolom érzed a kettő különbségét.
Tudod az orosz brulett egyfelől nagyon veszélyes, mert hatalmas öngólt tud eredményezni, másfelől meg ha hosszútávon nézed a dolgot, a kizárólag győzelemre vivő módszer.
Mivel a feleséged csak magát védi, és mivel közel van a bukása, én azt mondom, hogy mutasd meg neki ezt a hozzászólást amit írtam, és döntse el, mert a rulettnak 50%-os esélye van, szemben ha hallgat, akkor 100% esélye van a bukásra.
Nagy kaland, régen volt.
Megkérdezted, miért tette?
Ezt neked kell tudnod. Én elgondolkodnék, hogy valóban olyan figyelmetlen voltam-e, hogy nem vettem észre semmit (vagy esetleg azért mert tényleg 1x volt és úgy letűnt mintha nem is lett volna) vagy annyira jó színésznő, hogy nem lehetett észre venni és akkor pedig fene tudja tényleg egyszeri eset volt-e vagy azóta hányszor történhetett meg. Tudod aki bízik és nem gyanakvó azt sokszor át lehet verni. Persze ugyanúgy lehet, hogy tévedek. Ezen neked kellene elgondolkodni, Te ismered. Bár eddig is azt hitted ismered.
Ha arra a megállapításra jutsz, hogy ezen az egy eseten kívül minden rendben akkor ne foglalkozz vele, bár nehéz lehet de akkor valóban az idő titeket igazolt. Ha másra jutsz akkor gondolkozz el hogyan tovább.
Sose tudod a másik motivációját.
Jólesik a birtoklás, hogy csak az enyém, de ilyen nincs.
Csak az van amit te mellette érzel, jó neked vele?
Igen, jó lenne ha olyan kapcsolatotok lenne ahol vállalja, vállalhatja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!