Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit kezdjek a helyzettel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a helyzettel? Felesleges már foglalkoznom egy ilyen régi dologgal?

Figyelt kérdés

Megtudtam, hogy a feleségemnek volt régebben egy félrelépése. Ennek már 8 éve van és soha nem éreztem úgy, hogy rossz feleség lenne. Nagyon szeretem őt, de haragszom rá, mert most se tőle tudtam meg, bár nem is tagadta le. Ha ő mondja el nekem, akkor más lenne. Nem szeretném elhagyni ilyesmi miatt, az elmúlt évek minket bizonyítanak. A feleségem nagyon kétségbe van esve és nekem is fáj. Hogy dolgozzam fel? Nem tudnám és nem is akarom elhagyni, csak nem akarok erre gondolni se.

30F és 28N

2018. szept. 17. 18:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom,

Az egesz kapcsolat hazugsagon alapult!!

Azert lett ilyen mert nem volt oszinte veled

8eve siman belehazudott a szemedbe.

Ha akkor eledáll es vallalja amit tett most nem lenne ez

Talan erosebb lehetett volna,meg ennel is jobb a kapcsolatotok mint most.Hiszen tudni azt h valaki oszinte es tisztel a legjobb dolog.

Hibazott de hibazott azzal is h azzal etetett 8evig h o huseges volt hozzad.8evig hazudott!!!!nem csak akkor,8eve hazudik neked!

Szerintem beszelgessetek el es kerd meg ra ha van meg vmi amit nem tudsz most mondja el.

2018. szept. 17. 21:08
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Ha egy jóakarótól tudtad meg ezt, akkor nekem lennének fenntartásaim. Mi van ha az igazság bajnoka irigy a boldogságotokra. Felnagyít valamit. Másrészt a feleséged nagyon fiatal volt,- gondolom akkor kezdődött a kapcsolatotok - lehet még nem tudta pontosan mit (vagy kit) válasszon. Szerintem ne csinálj ügyet egy 8 évvel ezelötti dologból,ami lehet nem is úgy volt.
2018. szept. 17. 21:11
 13/17 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon fiatal volt. Azóta eltelt 8 év. Neked kell tudnod, milyen volt ez a 8 év, mennyire telt el szeretetben, mennyire mélyült, vagy sem.
2018. szept. 17. 21:22
 14/17 anonim ***** válasza:
19%

11 Nálad a pont. Még pedig elég nagy. Ezért is írtam, hogy ha változott volna, meglépte volna a rulettet, mert megakarta volna tisztítani a jővőt és a helyzetet.

Ez a csaj sunyi, alattomos, és hazug, és próbálja megvezetni ezt a fazont.

2018. szept. 17. 21:27
 15/17 anonim ***** válasza:
75%

Tulajdonképpen mekkora szerencse, hogy mi férfiak megtolhatunk minden nőt, de ha valakiről, aki nő, csak feltételezünk valamit, az rögtön QA! A lány még 20 éves gyerek volt amikor ez történt. Lehet hogy elvakította valaki valamivel, aki nem érdemelne még egy lovat sem a farkára. Egy ilyen féreg miatt menjen tönkre 2 rendes ember élete?

De hát a tradíciók?

-A pasiknak mindent, a nőknek semmit?

-Ez már a 21. század emberek! .....(nem akarjátok megkövezni is?) :-( (Titeket mutogatni kellene!)

F/60

2018. szept. 17. 21:38
 16/17 anonim ***** válasza:
58%
Női szemszögből írom... akinél félreléptem egyszer,és ez nem okozott bennem gondot,simán megtettem máskor is,attól függetlenül hogy nem volt,vagy volt gond a kapcsolatban.Nem megfontoltan és kitervelve,szimplán ahogy elém tette az élet a lehetőséget.
2018. szept. 18. 01:10
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező.Ez a 8 éve nagyon megfogott, mert pont 8 éve,hogy engem is megcsalt a férjem.Akkor majdnem elváltunk,de úgy döntöttünk,adunk még egy esélyt a 23 éve tartó házasságunknak.Amiben volt sok jó, de rossz is.

Ezalatt a 8 év alatt sokszor sírtam miatta, és sosem tudtam elfelejteni, bevallom, egy egy veszekedés hevében a fejéhez vagdosom.Ő jól tűri...bizonyított, és nem történt meg azóta.

Nekem nem tűnik, hogy "olyan rég " lett volna..

Persze ez egy hosszú házasságban megint más, mint nálatok,hiszen ti azért még nem olyan rég vagytok együtt,és fiatalok is vagytok.

Ha akkor kitudódik, lehet ,te is szenvednél azóta is.Így jobban jártál..

Viszont abban nem vagyok biztos, hogy akkor érdemes lett volna együtt maradni...Ha már az elején megcsal...mi várható később..pláne több gyerek után..stb…?

Nekem is ő volt az első,de azóta se csaltam meg, pláne nem az a kapcsolat elején.

Ha nem akarod elhagyni ne tedd.De a neheze most jön, mert minél jobban elakarod felejteni, annál nehezebben megy...

2018. szept. 18. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!