Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalt?
Emberek vagyunk, tele hibával, egyikünk se szent. Gondolom össze volt zavarodva, nem biztos hogy ki akart lépni, lehet meg akarta erőszakolni saját magát.
Legalábbis én így voltam anno vele, magamnak is bemeséltem, hogy nem-nem, nem érdekel az a srác, nem foglalkozok vele, jó nekem a párom mellett. Miközben minden reakcióm másról árulkodott.
Ez ilyenm szar.
Kedves utolso,lehet tényleg igazad van. Jó hogy leirtad ezeket, köszönöm. Most azzal nehéz megbírkóznom higy nem voltam neki elég, hogy annyira eltavolodott tolem higy egyből bele tudott szeretni másba, ahogy kezdett a kapcsolatunk kicsit megszokássá alakulni.
Szerintetek van annak értelme ha megprobalnam őszintén megbeszélni vele? Hogy higy is zajlott ez az egész. Nyilvam előrébb úgymond nem leszek vele, lehet hogy ha megbolygatom a dolgokat akkor csak még nehezebben tudok túllépni ezen...nem tudom. Bekavarni sem akarok a kapcsolataba, hogy ha nem velem van akkor mással se legyen alapon... Lehet el kellene fogadnom magyarazatkent amit az utolsó kommentelo írt. Akkor is ha nehéz,mert nem tudom elképzelni hogy ha szeretek valakit, hogy tudok másba beleszeretni. Szerintem ha bele tudok, akkor az előzőt nem szerettem eléggé... Akkor meg miért voltam vele. Mindegy, felesleges ezen rágódnom már, előre úgysem vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!