Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalt?
Figyelt kérdés
Két hónapja szakított velem mert már nem szeretett. Amikor kérdeztem, azt mondta nincs más a dologban, egyszeruen csak már megváltoztak az érzései. Ennek előzménye hogy fél éve bevallotta összemelegedett az egyik kolleganojevel, aki szintén kapcsolatban volt, de megbeszélték, lezárták. A szakításunk után egy hónappal viszont már bemutatta otthon a szüleinek a régi kolléganőt. Szerintetek ezido alatt is megcsalt amíg együtt voltunk, vagy létezik h egy hónap alatt osszejottek úgy h már be is mutatta otthon?2019. márc. 17. 21:19
1/22 anonim válasza:
Számít valamit is? Ha megcsalt? Nincs már veled.
2/22 anonim válasza:
Szerintem régóta tart ez a dolog, a többi kamu. De, ha korábban összemelegedett a kolleganőjével, miért nem szakítottál? Te is hiszel még a mesékben.
3/22 anonim válasza:
szerintem se számít.. lehet, hogy a kapcsolatotok utolsó 1-2 hetében félre lépett, de valószínűleg nem fűződött volna érdeke, ahhoz hogy huzamosabb időn keresztül csaljon. a kolléganője se hagyta volna, nyilván azt akarta, hogy minél előbb szakítson veled.
4/22 A kérdező kommentje:
Azért nem szakítottam, mert én hülye szerettem. Azt ígérte hogy újrakezdunk mindent, többször is bizonygatta hogy engem akar. Egyébként az összemelegedes annyit jelentett hogy kicsir többet beszelgettek és szimpatikusnak találtak a másikat. Akkor azt hittem ez még megbocsathato.
2019. márc. 17. 21:35
5/22 A kérdező kommentje:
Többször kérdeztem, h érez e iránta vmit mert akkor vége... Azt mondta h nem. Én hülye meg hittem neki, mert szerettem,nem gondoltam h hazudna nekem.
2019. márc. 17. 21:36
6/22 anonim válasza:
Lehet már akkor is több volt köztük, csak filózott még, hogy menjen vagy maradjon. Nem vagy hülye, ebben a helyzetben nehéz jól dönteni az érzelmek miatt. Ha hazudott az meg azért is történhetett, mert nem akart bántani. Ha úgy veszed szerencséd van mert nem évekig csalt...az azért rosszabb.
7/22 A kérdező kommentje:
Igen, amiatt úgymond hálás is vagyok, higy ennyivel megúsztam és nem nézett évekig hülyének, viszont én ha egy másik iránt már érzek valamit, akkor bevallom a másiknak és nem hitegetem. Lehet magának is hazudott de az nem oldozza fel, döntse már el melyikonket akarja, könyörgöm. Ha akkor bevallja h van más, egyből én léptem volna le, mert ez nekem nem fér bele. Így viszont hetekig én törtem magam, próbáltam megjavitani, közben o mar rég messze járt. Ebből is látszik h egyből bemutatja otthon, mert olyan nagy a l'amour.
2019. márc. 17. 21:53
8/22 A kérdező kommentje:
Hónapokig nem tudott dönteni, most az újat választotta, míg én törtem magam hogy minden rendbe jöjjön. Arról nem is beszélve h a lánynak is volt közben barátja. Gerinctelenek mindketten.
2019. márc. 17. 21:54
9/22 anonim válasza:
Egy ilyen helyzetben nehéz gerincesnek lenni, és mindenképp fájdalmas annak akit elhagynak. Így talán kevésbé. Kezdj el magaddal foglalkozni, felesleges hergelned magad, mert neked attól jobb nem lesz.
10/22 anonim válasza:
Én is panaszkodhatnék gerincről. Még pedig arról, hogy mennyire felszínesek a nők. Ha egy pasi unalmas, nincs sok élete, kevés dolog érdekli, akkor már barátkozni se tudtok vele, nem hogy kapcsolat. Aztán meg koppantok, mert át vagytok verve a rosszfiúk által.
Elegem van a felszínességből..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!