Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan adjam a nő tudtára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a nő tudtára hogy a párja megcsalja?

Figyelt kérdés

Vannak ötletek amikkel le tudom buktatni az embert? Velem (is) megcsalta a barátnőjét, sok lánynak írogat... Légyszi írjatok ötleteket! Pl. nekem az jutott eszembe hogy felhívom egy eldobható kártyáról

Nektek valami más? Köszi

2019. márc. 12. 16:48
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
31%

1-es vagyok.

En siman megálltam, inkabb kileptem a melohelyemről, pedig sokkal jobb ferfi volt mint a férjem. Csak az a tipus aki mindenkit aki megáll.

Nemet mondtam.

Na és mit értem el a marha nagy becsületemmel?

Hogy a kedves férjecském, mint kiderült 20 éve pont ugyanezt csinálja a hátam mogött.

Ugyhogy egyszer élünk...

Hajrá kerdező én megtenném.

Sok marha nagy becsűletes válaszló ha megtudná ...

2019. márc. 12. 22:13
 32/40 anonim ***** válasza:
65%

#31 megkeresedett vagy elfogult.

Levezetted, hogy azért nem kell becsületesnek lenni, mert más sem az.

2019. márc. 12. 22:19
 33/40 piroska és a farkas ***** válasza:
84%
Kérdező! Én nem ítélkező szàndékkal írtam, csupàn a tisztànlàtàs miatt. Te magad is làtod, hogy nagyjàból mire szàmíthatsz ettől a szàmodra tökéletesnek hitt férfitől. Valóban arra vàgysz? Tartsd magad többre! Belementél, igen, nem volt szép, szerelmes is vagy, de a lànyt nem te csalod meg, hanem ő.
2019. márc. 12. 22:29
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Már nincs eldobható névtelen SIM kártya, megszűnt.
2019. márc. 13. 08:59
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

Én hálás lennénk,ha valaki felvilágosítana,ha megcsalna a férjem.Akkor én is úgy állhatnék a dolgokhoz...

De ha megneszelném,hogy mindez nem is segítő szándék,hanem csak így akarja kikényszeríteni a szerető magának a férjemet,akkor már csak azért sem válnék el.

2019. márc. 13. 10:24
 36/40 anonim ***** válasza:
58%

5-ös vagyok. Azt írtad, azokhoz szólt a kérdésed, akik hasonló helyzetben voltak. Nos, én azért mertem nem is túl finoman belebeszélni, mert voltam hasonló helyzetben. És nem is ítéllek el azért, mert beleszerettél egy foglalt férfiba, csak addig botránkoztam meg az ilyesmin, amíg velem is meg nem történt. Én ráadásul egy kétgyerekes házas férfibe szeretettem bele. Harcoltam én az egész ellen, de igazából utólag azt tartom bűnnek, hogy nem tettük meg. Mert a feleségét nem fosztottam meg semmitől, azt a szenvedélyt, amit irántam érzett, a büdös életben nem fogja érezni a nő iránt. Meg is csalja rendszeresen. Nekem így is megérte volna, annyira szerelmes voltam, bár bántott, hogy egy lennék a sok közül. Viszont ha az nem zavart, hogy én simán lefeküdtem volna vele (ő gondolta meg magát, nem rajtam múlt), akkor nem zavarhat az sem, hogy más lefekszik. Pedig fortyoghatnék azon, hogy én még csak egy menetre se kellettem neki, de nincs hozzá jogom. Egyrészt szereti a feleségét, bár ezért jól le leszek pontozva. A tenyerén hordozza, mint nagyon-nagyon sok hasonló tesztoszteron bomba. Él-hal a gyerekeiért. Most csináljak belőle hétvégi apukát? Még én könyörögtem neki, hogy írjon inkább hamis Fb profilról nekem, annyira féltem, mert a saját neve alatt amiket írogatott. Tudtam volna Prt Screen-elni, ne aggódj.

De sose tenném meg vele. Mert szeretem.

2019. márc. 13. 11:53
 37/40 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező én nem szapulni meg ostorozni akarlak sőt, szent sem vagyok.. de álljunk már meg egy szóra!

Amit itt levezetsz az nagyon gáz. Egyik válaszoddal ütöd a másikat. Hol a nőnek akarsz jót, hol a férfit akarod,hol tudod milyen amit tettél hol pedig megértené más is ha ...

Abban igazad van, hogy bizony megtörténhet, hogy beleszeretünk valakibe akibe úgymond nemkéne. És ez ellen nem igazán tud az ember küzdeni, néha az érzés erősebb mint az ész. És igaz, hogy az érti meg aki esetleg beleesett ilyenbe.

Viszont ne jópofizz itt, hogy joga van tudni a feleségnek micsoda alakkal él együtt stb....

Olyan alakkal akiért rimánkodsz és arról álmodozol, hogy egyszer vele lehetsz. Annyira szar emberrel van akiért bármit megtennél ahogy látom.

Bár szar alak az biztos de Te nem ezért akarod kinyitni a párja szemét. Csak azért, hogy megkapd őt.

A másik dolog: lehordod itt azt a pasit pedig minden mondatodból kiderül mennyire odavagy érte. És tegyél már két lépést hátra és nézd meg messzebbről a dolgot! Értem én, hogy szerelem stb. na de magadat milyen embernek neveznéd azért amit tettél? Ha a Te férjeddel feküdne le egy nő aki tudná, hogy nős és annak ellenére magának akarná Te minek neveznéd azt a nőt?

És akkor szapulod a pasit? Megérdemli az igaz, na de talán nem pont tőled. Egy fokkal sem vagy jobb mint ő.

Bagoly mondja verébnek.

2019. márc. 13. 17:06
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Hú, te nem az én pasim szeretője vagy?😂
2019. márc. 13. 20:29
 39/40 A kérdező kommentje:
Nem valószínű mivel a barátnő nem tud semmiről még 😂 legalábbis rólam nem
2019. márc. 13. 21:15
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Szia kérdező !

Én nem ócsárollak .. nem momdok semmit .. a véleményem megtartom magamnak .

Szerintem nem jó ötlet hogy direktbe lebuktasd a pasit .. ő maga nem lép , el kell ismerd neki ,nagyon kényelmes így .. Ha téged őszintén szeretne akkor szakítana a párjával , még csak momdani se kellene neki .. alig vàrnà hogy nyíltan felvállalhassa a kapcsolatotokat ..

2019. márc. 20. 07:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!