Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan adjam a nő tudtára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a nő tudtára hogy a párja megcsalja?

Figyelt kérdés

Vannak ötletek amikkel le tudom buktatni az embert? Velem (is) megcsalta a barátnőjét, sok lánynak írogat... Légyszi írjatok ötleteket! Pl. nekem az jutott eszembe hogy felhívom egy eldobható kártyáról

Nektek valami más? Köszi

2019. márc. 12. 16:48
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Akik pedig szitkozódnak: nem, nem szégyellem magam. Lehet ribi vagyok a szemetekben de nem bántam meg. Persze ha ti lennének esetleg ilyen helyzetben akkor meg kéne érteni és sajnálni benneteket. Így is eleget szenvedtem a dolog miatt nem kértem hogy még ti is ocsaroljatok. Ennek így kellett történnie nyilván megvan az oka annak ha az egyik fél megcsalja a másikat. Ott már óriási bajok vannak a kapcsolatban. Hihetetlen itt mindenki olyan szent életű

2019. márc. 12. 19:33
 22/40 anonim ***** válasza:
87%
Gázabb vagy, mint a pasi
2019. márc. 12. 19:41
 23/40 A kérdező kommentje:
Miért is?
2019. márc. 12. 19:50
 24/40 anonim ***** válasza:
94%
Tök mindegy a kérdező gáz vagy nem.Egy jó cselekedete lesz,attól függetlenül,hogy mi a célja végül.De a barátnőnek nem kell egy megalázó,félredugós emberrel együtt maradnia,hacsak nem dönt ùgy,hogy ez nem zavarja.De legalább megadatik a lehetőség,hogy ezt eldöntse.
2019. márc. 12. 19:51
 25/40 piroska és a farkas ***** válasza:
87%
De Kérdező! Nem írtad még le, h mi a VALÓDI szàndékod! Megtennéd? Vagy kimondhatjuk mi, hogy az, h feljebb lépj a szeretői stàtuszból?
2019. márc. 12. 20:33
 26/40 anonim ***** válasza:
30%
mennyi gonosz nő van az oldalon akinek ez természetes és még adja a kérdező gátlástalan személye alá a lovat ! Elképesztő !
2019. márc. 12. 21:34
 27/40 anonim ***** válasza:
77%

"a csajnak tudnia kell milyen emberrel él!"

Ha valóban a másik nő javát akarnád, az ő érdekeit, érzéseit tartanád szem előtt, akkor nem jutottál volna el odáig, hogy részese legyél a megcsalásának.

Ő ezek szerint nem tudja, hogy milyen emberrel él, te viszont már úgy mentél bele ebbe a viszonyba, hogy tudtad.

Hogy lehet hogy téged nem zavart, hogy milyen ember?

Nyilván tegyél, amit jónak látsz (a másik nőnek nyilván jobb, ha tudja, hogy megcsalják, átverik), csak legalább magadhoz legyél őszinte, és ne akard úgy beállítani, hogy ha borítod a bilit, akkor azt a férfi barátnőjének érdekében teszed.

2019. márc. 12. 21:44
 28/40 A kérdező kommentje:
Kedves piroska és a farkas! Mondhatjuk ez a szándékom. Vagyis inkább szeretném hogy így legyen. DE!!! Tudom hogy ez nem így megy, mivel itt hazugság és sok minden más van nem sok jó lehetne a vége. Vagy ha mégis úgy alakulna akkor mivel alapból egy hazugságon és árverésen keresztül ismertük meg egymást én se számíthatnék jobbra. Velem is ugyan ezt megcsinálná mint a jelenlegi párjával. Ez még csak egy gondolat volt bennem hogy elárulom. Még nem tudom hogy hallgatni jobb vagy mondjam el az igazat így se jó meg amúgy se lenne. Csak akár hiszed akár nem nekem is rossz ez a helyzet, tudom hogy én vagyok ebben a fő gonosz és én álltam közéjük úgymond de én tényleg nagyon szeretem őt.Hidd el sokat nem aludtam a dolog miatt de nem csak engem lehet itt hibáztatni. Ez az egész nem csak rajtam múlt
2019. márc. 12. 21:53
 29/40 A kérdező kommentje:
Egyébként lehet itt álszentkedni! Csak gondoljatok bele hogy ha ti találkoztok egy olyan emberrel aki megbolondít az első pár szó után és a végén teljesen oda lesztek érte akkor is tudtnátok ellenállni? Vagy akkor is nagyobb úr a becsület? Kíváncsi vagyok hányan tudnátok tartani magatokat
2019. márc. 12. 22:03
 30/40 anonim ***** válasza:
89%

"És előttem csalta meg mással, már csak velem. Tehát nem ez az oka annak hogy le akarom buktatni! Hanem csak egyszerűen annyi hogy a csajnak tudnia kell milyen emberrel él!"

És te ezt a férget akarod megkapni magadnak azután, hogy lebuktatod? Minden szavadból süt, hogy meg akarod szerezni őt azáltal, hogy lebuktatod. Így a féreg, nem tudja meg, hogy te árultad be és, ha a barátnője kidobja, téged fog választani. Csalással akarod te is megszerezni, de nem lesz hosszú életű a románcotok, mert ahogy írtad szeret csalni és ha megüresedik a szerető helye, jöhet a következő szerető. Erre azért készülj fel lélekben.

2019. márc. 12. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!