Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a nő tudtára hogy a párja megcsalja?
Vannak ötletek amikkel le tudom buktatni az embert? Velem (is) megcsalta a barátnőjét, sok lánynak írogat... Légyszi írjatok ötleteket! Pl. nekem az jutott eszembe hogy felhívom egy eldobható kártyáról
Nektek valami más? Köszi
Köszi a válaszokat!
Akik pedig szitkozódnak: nem, nem szégyellem magam. Lehet ribi vagyok a szemetekben de nem bántam meg. Persze ha ti lennének esetleg ilyen helyzetben akkor meg kéne érteni és sajnálni benneteket. Így is eleget szenvedtem a dolog miatt nem kértem hogy még ti is ocsaroljatok. Ennek így kellett történnie nyilván megvan az oka annak ha az egyik fél megcsalja a másikat. Ott már óriási bajok vannak a kapcsolatban. Hihetetlen itt mindenki olyan szent életű
"a csajnak tudnia kell milyen emberrel él!"
Ha valóban a másik nő javát akarnád, az ő érdekeit, érzéseit tartanád szem előtt, akkor nem jutottál volna el odáig, hogy részese legyél a megcsalásának.
Ő ezek szerint nem tudja, hogy milyen emberrel él, te viszont már úgy mentél bele ebbe a viszonyba, hogy tudtad.
Hogy lehet hogy téged nem zavart, hogy milyen ember?
Nyilván tegyél, amit jónak látsz (a másik nőnek nyilván jobb, ha tudja, hogy megcsalják, átverik), csak legalább magadhoz legyél őszinte, és ne akard úgy beállítani, hogy ha borítod a bilit, akkor azt a férfi barátnőjének érdekében teszed.
"És előttem csalta meg mással, már csak velem. Tehát nem ez az oka annak hogy le akarom buktatni! Hanem csak egyszerűen annyi hogy a csajnak tudnia kell milyen emberrel él!"
És te ezt a férget akarod megkapni magadnak azután, hogy lebuktatod? Minden szavadból süt, hogy meg akarod szerezni őt azáltal, hogy lebuktatod. Így a féreg, nem tudja meg, hogy te árultad be és, ha a barátnője kidobja, téged fog választani. Csalással akarod te is megszerezni, de nem lesz hosszú életű a románcotok, mert ahogy írtad szeret csalni és ha megüresedik a szerető helye, jöhet a következő szerető. Erre azért készülj fel lélekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!