Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan adjam a nő tudtára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a nő tudtára hogy a párja megcsalja?

Figyelt kérdés

Vannak ötletek amikkel le tudom buktatni az embert? Velem (is) megcsalta a barátnőjét, sok lánynak írogat... Légyszi írjatok ötleteket! Pl. nekem az jutott eszembe hogy felhívom egy eldobható kártyáról

Nektek valami más? Köszi

2019. márc. 12. 16:48
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat! Vannak akik értelmezik a dolgokat és nem támadnak egyből!!!
2019. márc. 12. 17:19
 12/40 anonim ***** válasza:
52%
Annyit nem érsz, hogy miattad akár egy hajszálam is kihulljon, csak elég szar látni, egyesek mennyire büszkék arra, hogy ócska, olcsó kis senkik.. :) Sebaj, fogsz te még pofára esni.
2019. márc. 12. 17:25
 13/40 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem már pofára esett, és azért ilyen.
2019. márc. 12. 17:29
 14/40 A kérdező kommentje:
Annyit mégis érhetek ha képes vagy magad felidegesiteni rajtam. Szia :)
2019. márc. 12. 17:29
 15/40 anonim ***** válasza:
56%

Tényleg szánalmas vagy kérdező! Szétteszed a lábad egy foglalt pasinak,aztán meg tönkre akarod vágni. Utálom az ilyen kis bosszúálló kis szajhákat!

A pasi is megéri a pénzét,de jól tette,hogy dobott téged.Te is csak egy voltál a sok közül és tudod miért? Mert annyit is érsz!

2019. márc. 12. 17:39
 16/40 anonim ***** válasza:
84%
Tehát azt akarod hogy lebuktasd de ne tudja meg hogy te tetted? Képszerkesztő. A képernyőfotos képeket szerkezd meg hogy a te neved legyen elsatírozva vagy valami ilyesmi és meg is van a bizonyíték. Az már az ő dolga hogy elhiszi e vagy sem de bízni nem fog benne többé az tuti.
2019. márc. 12. 17:47
 17/40 A kérdező kommentje:

Írtam valahol hogy dobott? A mai napig akkor van itt amikor akarom. Tehetek róla hogy engem akar? És nehogy már őt sajnáljuk 😂

Utolsó köszike 😊

2019. márc. 12. 17:52
 18/40 anonim ***** válasza:
64%

De, bízni fog benne, mert a pasi letagadja a csillagot az égről, a csaj meg hinni akar. A végén elkönyveli, hogy egy irigy rí.banc közéjük akart állni, hogy elszedne a főnyeremény pasiját.

Nem fogja elhinni.

Sok nő a saját szemének se hisz, már mindenkinek egyértelmű, hogy a pasija félrekúr, de ő még azon vergődik, hogy nincs bebizonyítva. Azt tálán elhiszi, ha küldesz a szexről videót, de 99%, hogy elhiteti magával, hogy még előttük volt.

Az orra előtt dughattok, neki az se bizonyíték.

Az ilyen egyszerűen nem akarja elhinni, hogy csalják, mert nem akar szakítani.

2019. márc. 12. 17:57
 19/40 anonim ***** válasza:
83%

Vannak ötletek amikkel le tudom buktatni az embert? Velem (is) megcsalta a barátnőjét, sok lánynak írogat..."

Azért bele mentél te is, hogy szexeljetek. Csak mint a legtöbb naív lány te is a legjobbnak érzed magad a világon és gondoltad na majd te betőrőd . Most csak a sértődőtség és az egod akarja a bosszút . Csöndben maradnék a helyedben és szégyelném magamat mélyen !

2019. márc. 12. 18:04
 20/40 anonim ***** válasza:
93%
Megüzenném a csajnak,hogy a pasija csalja,ha a két szemével akarja látni,akkor ide-és ide jöjjön.És tegyen.ùgy mintah véletlen járt volna arra.Te meg vigyázol,hogy legyen csók,és minden folyamatosan,amíg a pasival vagy.Már ha szoktatok nyilvános helyen találkozni.Azt a srác nem fogja tudni Te írtál a barátnőjének,hisz veszel egy telszámot. Persze valakit megkérsz,ha van rá lehetőség,hogy a nevét is adja hozzzâ,mert szerintem ,ha titkos,akkor az gyanùs.Ha kitakarod a neveket,attól még a beszélgetésetekre emlékezhet a szeretőd.
2019. márc. 12. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!