Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan adjam a nő tudtára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a nő tudtára hogy a párja megcsalja?

Figyelt kérdés

Vannak ötletek amikkel le tudom buktatni az embert? Velem (is) megcsalta a barátnőjét, sok lánynak írogat... Légyszi írjatok ötleteket! Pl. nekem az jutott eszembe hogy felhívom egy eldobható kártyáról

Nektek valami más? Köszi

2019. márc. 12. 16:48
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
88%

Az kevés. Bizonyitékot mutass neki pl.neked küldött sms-t

De nem biztos,hogy elhiszi.

Én is megírtam a férjem nőjének a férjének, hát nem hitte el.

2019. márc. 12. 16:54
 2/40 A kérdező kommentje:
Vannak fotok amiket nekem küldött magáról. Vagy beszelgetesekről screenshot, de akkor tudná hogy én voltam
2019. márc. 12. 16:56
 3/40 anonim ***** válasza:
38%

Itt mindenki azt hajtogatja, bízni kell a másikban.

A barátnője bízik, akkor elhajt téged, miért akarsz közéjük állni?

2019. márc. 12. 16:57
 4/40 A kérdező kommentje:
Vannak bizonyítékok amiket ha meglát egyből nem bízna.
2019. márc. 12. 17:02
 5/40 anonim ***** válasza:
29%
Jó nagy szemét vagy. Addig nem zavart, hogy a barátnőjét megcsalja, amíg csak veled tette. Szánalmas vagy. Semmi közöd hozzá, hogy kikkel csalja meg, mivel az nem zavart, hogy veled csalta.
2019. márc. 12. 17:03
 6/40 A kérdező kommentje:
De zavart mert tudtam hogy bele ronditok egy kapcsolatba, csakhogy nem érdekelt mert szeretem ezt az embert. És előttem csalta meg mással, már csak velem. Tehát nem ez az oka annak hogy le akarom buktatni! Hanem csak egyszerűen annyi hogy a csajnak tudnia kell milyen emberrel él!
2019. márc. 12. 17:07
 7/40 anonim ***** válasza:
58%

Annyira szánalmas vagy kérdező, az ilyen kis lotyóktól égnek áll a hajam. Persze, most szegény menyasszonyt sajnálod, csak neki akarsz jót, hogy megtudja kivel van együtt.. Akkor bezzeg nem érdekelt, hogy milyen emberrel van együtt, amíg te is az ő a farkán pörögtél. Komolyan, legalább vállald fel, hogy bosszút akarsz állni, még az is jobb ennél a szánalmas kifogásnál. Ha képes voltál szeretni egy ilyen gerinctelen hulladékot az csak azt jelenti, hogy te is egy ugyanolyan hulladék selejt vagy, mint ő, szóval legyél csak nagylány és szépen vállald fel, hogy mekkora mocsok vagy.

Ja és a szerelem még soha semmire nem volt elfogadható kifogás, a szeretősdire se az, csak szólok.

2019. márc. 12. 17:11
 8/40 piroska és a farkas ***** válasza:
57%
Miért, abban reménykedsz, h a làny majd dobja és ő hivatalosan is téged vàlaszt? Ne haragudj, de nehéz elhinni , h csupa önzetlen jószàndék vezet...
2019. márc. 12. 17:11
 9/40 anonim ***** válasza:
86%

Dehogy jószándék, bosszú.És akkkor mi van?

Ebböl csak a barátnő jöhet ki jól, mert felnyitják a szemét, és találhat még normális férfit is.

Ha a kérdező magának akarná a férfit, (bár nem hiszem)

azzal nyilván tisztában van, hogy őt is fogja csalni.

Tehát a kérdés adott.

Akkor csináj kamufacet és ott eltudod küldeni a szerkesztett képeket sms.

2019. márc. 12. 17:16
 10/40 A kérdező kommentje:
Akkor miért olvasgatsz ebben a témában ha égnek áll az ilyen kis lotyoktol a hajad? Inkább hulljon ki az összes azt kívánom :) én feltettem egy kérdést azoknak akik hasonló helyzetben vannak,voltak. Tőlük kértem segítséget, és nem tőled azt hogy mocskolodj. Hidd el tudom hogy rohadt aljas tett volt de akkor is megtenném még 100x és megvan rá az okom.
2019. márc. 12. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!