Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a nő tudtára hogy a párja megcsalja?
Vannak ötletek amikkel le tudom buktatni az embert? Velem (is) megcsalta a barátnőjét, sok lánynak írogat... Légyszi írjatok ötleteket! Pl. nekem az jutott eszembe hogy felhívom egy eldobható kártyáról
Nektek valami más? Köszi
Az kevés. Bizonyitékot mutass neki pl.neked küldött sms-t
De nem biztos,hogy elhiszi.
Én is megírtam a férjem nőjének a férjének, hát nem hitte el.
Itt mindenki azt hajtogatja, bízni kell a másikban.
A barátnője bízik, akkor elhajt téged, miért akarsz közéjük állni?
Annyira szánalmas vagy kérdező, az ilyen kis lotyóktól égnek áll a hajam. Persze, most szegény menyasszonyt sajnálod, csak neki akarsz jót, hogy megtudja kivel van együtt.. Akkor bezzeg nem érdekelt, hogy milyen emberrel van együtt, amíg te is az ő a farkán pörögtél. Komolyan, legalább vállald fel, hogy bosszút akarsz állni, még az is jobb ennél a szánalmas kifogásnál. Ha képes voltál szeretni egy ilyen gerinctelen hulladékot az csak azt jelenti, hogy te is egy ugyanolyan hulladék selejt vagy, mint ő, szóval legyél csak nagylány és szépen vállald fel, hogy mekkora mocsok vagy.
Ja és a szerelem még soha semmire nem volt elfogadható kifogás, a szeretősdire se az, csak szólok.
Dehogy jószándék, bosszú.És akkkor mi van?
Ebböl csak a barátnő jöhet ki jól, mert felnyitják a szemét, és találhat még normális férfit is.
Ha a kérdező magának akarná a férfit, (bár nem hiszem)
azzal nyilván tisztában van, hogy őt is fogja csalni.
Tehát a kérdés adott.
Akkor csináj kamufacet és ott eltudod küldeni a szerkesztett képeket sms.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!