Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok vajon megcsalja?
Adott egy par, 10 eve egyutt, hazasok mar, elmentek ket fele..volt mar hogy a no megcsalta a ferfit megis elorol kezdtek, volt hogy beszeltek utanna is a valasrol megis adtak eselyt. Gyerek nincs, a no karrierista es nem akar.
A no nagyon toppon van, sajat vallalkozas, penz, kemenyen edz, a ferjere kevesebbet idot szan de szereti. Sok szep egyutt toltott idejuk van. A ferj is felrelepett utobbi idoben, erzelmi hosszu viszony, ami beinditott nala egy lepest, hogy akkor valjanak vagy ne. A felesege emiatt kicsit valtozott, az nem tudja, hogy a ferjnek szeretoje volt. A ferj elment kulfoldre, hogy ha haza jon dont, hogy haddlam mit valtozik a feleseg, mert megis csak tiz ev. De egy ket honap utan is lattam, hogy a feleseg itthon ragyog, eli az eletet, valahova ment, pisolygott mikozben valakivel telefonalt. Azt tudom, hogy nem volt suru szex koztuk mar. Es a feleseg azert keresi, ir, kapar kicsit a ferje utan..De mit gondoltok, ha valaki ugy ragyog, mikozben a ferje tavol van annak van szeretoje, nem? Egyaltalan miert nehez egy ilyen kapcsolatbol kilepni..hisz mar reg nem oszinte, gondolok a megcsalasokra
"De mit gondoltok, ha valaki ugy ragyog, mikozben a ferje tavol van annak van szeretoje, nem? "
Nem biztos. Ragaszkodnak egymáshoz. Ketten tudják, mi van közöttük, és feltehetoen többre értékelik a kapcsolatukat, mint egy kósza numerat vagy szexuális céllal tartott szeretot.
Nem biztos, nekem inkább úgy tűnik a nő tökéletesen jól érzi magát azhal hogy építgeti az életét, ettől is nagyon lehet ragyogni, ha valaki a saját élete ura.
Gondolom kötődik a férjéhez, de annyira nem, hogy feladja az életstílusát.
Nincs ezzel semmi baj, csak akkor el kéne engedni a férjet.
tevedni emberi dolog :)
Es az, hogy a ferj gyereket akar, a no meg nem? nem eleg valo ok? Vagy az, hogy alig van szex, mikozben fiatalok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!