Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért ez a “gondolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ez a “gondolatban megcsalás” mánia?

Figyelt kérdés

Gyakorin rendszerint visszaköszön az a vélemény, hogy ha másra gondol az ember mint a párjára, akkor az megcsalás, gerinctelen, takarodjon, szemét, viszket neki, stb.

Nem tudok ezzel egyet érteni. Tisztességes nőnek tartom magam, felépített élettel, házassággal, nem csaltam meg sose.

De engedtessék már meg, hogy a gondolataimért nem fogok elnézést kérni!

Képzeltem már el mással szexet, kollégával, ismerőssel, idegennel, sőt még színésszel is... De nem tettem semmit, mert nem ér meg annyit pár perc örömszerzés, hogy bárkit is megbántsak, a férjem szeretem. Meg nem is tenném, mert nem tudok érzelem nélkül szexelni.

De ezért már rossz ember lennék? Kicsit nevetséges... ha valaki ennyire uralni akarja a párját, az már rég rossz...

2019. márc. 10. 13:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem a gondolat a megcsalás, amirol te irsz. Hanem pl az amikor valakinek van barâtnöje, es mondjuk mellette akár érzelmileg folyamatosan más nöböl töltekezik. Értsd nem csókolja meg a másik felet, nem fekszik le vele, de flörtöl, többet beszél vele, mint otthon a párjával. Kiteregeti a magánéletüket, mondván a felesége milyen rossz, majd hazasunnyog és adja otthon a szépet. A pozitiv megerösitest önmagában a harmadik féltöl várja, vagy kapja meg. Engedi erzelmileg, ha fizikailag nem is átfolyni a kapcsolatot eles határokon a harmadik féllel. Ezt hivják érzelmi megcsalásnak. Ez létezö dolog. Ilyenkor általában ha nem egy gyenge jellem lenne szivesen kilepne a hazassagbol, csak a bizonytalanra nem mer váltani. Ugyanez nökrr is igaz.
2019. márc. 10. 14:01
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Példázhattál volna kérdést, hogy mire is gondolsz.

Önmagában az is gázos dolog lehet, ha valaki együtt van olyan emberrel, akit nem szeret, közömbös számára, nincsenek érzései.

Nem zavarna, ha pl. a párom érdekességképpen fantáziálgat más nőkről, de ettől függetlenül szeret, őszinték az érzései irántam. Ha valakit azért foglalkoztatnak más nők/férfiak, mert eközben közömbös a párja iránt, érdekből van együtt vele, vagy társfüggőség teszi, az már elég szomorú. Nem a "gondolat megcsalás" szomorít el, hanem inkább az, amikor valaki lekicsinylően beszél a párjáról, és a leírásából nem igazán értem, hogy miért is van együtt vele, miközben így viszonyul hozzá. Nem rossz ember, inkább a kapcsolat rossz.

2019. márc. 10. 14:13
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
Miért a színész a "sőt"? Színésszel szerintem nem akkora gáz elképzelni, mint a kollégával, akivel találkozol.
2019. márc. 10. 14:14
 14/18 anonim ***** válasza:
94%

Úgy ahogy mondod. Ha ez így lenne mindenki egyedül lenne.

Illuziókra, fantáziára szükség van. Nincs is ezen mit tovább ragozni. Aki szerint nincs az sérült és/vagy naiv.

2019. márc. 10. 14:44
 15/18 anonim ***** válasza:
44%
Nekem is rendezett és szerelmes házas életem van, de ha más nőről fantáziálgatnék, ott már gond lenne! Csak a feleségem nő számomra, másokat észre sem veszek. Ez a normális. Ha te más férfiról álmodozol az félig megcsalás!
2019. márc. 10. 14:56
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket, de nem értem félre, tudom, mit akarok kérdezni.

Norbi meg is mutatta azt a hozzászólást, amilyenekre gondoltam. Lassan már az jut eszembe, hogy ha más férfi társaságában veszek levegőt, az is megcsalás...😒 (ezt most értse mindenki a helyén, ne harapjon rá, mert nem komoly megjegyzés.)

2019. márc. 10. 15:05
 17/18 Bence_ ***** válasza:
52%
Ha sose derülne ki, nem lenne következménye és akkor ott veled lenne, megtennéd?
2019. márc. 10. 15:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy bírom ezt az "aki szerint nem/igen, az hülye meg hazudik". Nem, te ilyen vagy, semmi baj vele, de nem kell kiterjeszteni mindenkire.
2019. márc. 10. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!