Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ez a “gondolatban megcsalás” mánia?
Gyakorin rendszerint visszaköszön az a vélemény, hogy ha másra gondol az ember mint a párjára, akkor az megcsalás, gerinctelen, takarodjon, szemét, viszket neki, stb.
Nem tudok ezzel egyet érteni. Tisztességes nőnek tartom magam, felépített élettel, házassággal, nem csaltam meg sose.
De engedtessék már meg, hogy a gondolataimért nem fogok elnézést kérni!
Képzeltem már el mással szexet, kollégával, ismerőssel, idegennel, sőt még színésszel is... De nem tettem semmit, mert nem ér meg annyit pár perc örömszerzés, hogy bárkit is megbántsak, a férjem szeretem. Meg nem is tenném, mert nem tudok érzelem nélkül szexelni.
De ezért már rossz ember lennék? Kicsit nevetséges... ha valaki ennyire uralni akarja a párját, az már rég rossz...
Példázhattál volna kérdést, hogy mire is gondolsz.
Önmagában az is gázos dolog lehet, ha valaki együtt van olyan emberrel, akit nem szeret, közömbös számára, nincsenek érzései.
Nem zavarna, ha pl. a párom érdekességképpen fantáziálgat más nőkről, de ettől függetlenül szeret, őszinték az érzései irántam. Ha valakit azért foglalkoztatnak más nők/férfiak, mert eközben közömbös a párja iránt, érdekből van együtt vele, vagy társfüggőség teszi, az már elég szomorú. Nem a "gondolat megcsalás" szomorít el, hanem inkább az, amikor valaki lekicsinylően beszél a párjáról, és a leírásából nem igazán értem, hogy miért is van együtt vele, miközben így viszonyul hozzá. Nem rossz ember, inkább a kapcsolat rossz.
Úgy ahogy mondod. Ha ez így lenne mindenki egyedül lenne.
Illuziókra, fantáziára szükség van. Nincs is ezen mit tovább ragozni. Aki szerint nincs az sérült és/vagy naiv.
Köszönöm a véleményeket, de nem értem félre, tudom, mit akarok kérdezni.
Norbi meg is mutatta azt a hozzászólást, amilyenekre gondoltam. Lassan már az jut eszembe, hogy ha más férfi társaságában veszek levegőt, az is megcsalás...😒 (ezt most értse mindenki a helyén, ne harapjon rá, mert nem komoly megjegyzés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!